moljaneszSzia moljanesz!
Köszönöm, hogy felajánlod a segítségedet, de az egész nem ér meg annyit!
Mint mondtam, van minden tekintetben kiválóan működő rendszerem 9.04-re alapozva (Linux Mint 7 Gloria és Kiwi Linux 9.04 LXDE), tehát semmi veszteség nem ér.
Pusztán arról van szó, hogy a több mint 12 évi Linux használat alatt annyit nem szívtam, mint ezzel a Karmic Koala-val, és az ezen alapuló Linux Mint 8 Helena-val, SuperOS 9.10-el, Magyarubival. Egyszerűen nehéz benyelnem, hogy ezúttal csődöt mondtam. Megjegyzem, nálam több Ubuntu verzió bizonyult már neccesnek ami a multimédiás képességeket illeti, de eddig még mindig sikerült több-kevesebb külső segítséggel megoldanom a felmerült problémákat.
Mindenesetre a 9.04-es változataim kiválóan működnek (van belőlük három különböző), és ami a legérdekesebb, hogy azokban is a pulseaudio az alapértelmezett hangszerver, amivel semmi gondom nincs. Az az igazság, hogy elkényelmesedtem, hozzászoktam a kiválóan működő szolgáltatások meglétéhez, nehezen mondok le róluk.
Istenem, egyszer csődöt mondtam! Több is veszett Mohácsnál!
Tehát kérlek, ne fáradj! Az elmúlt alig több, mint egy hónap alatt én már vagy 10-12-szer újratelepítettem a különböző új verziókat, már elegem van belőlük. Megvárom, mit fog produkálni a 10.04-es. Addig (vagy akár utána is) meg használom a működő változataimat.
Persze, ha közben mégis meggondolnám, azért ne kövezz meg!:))))
Tisztelettel,
Fazakas Albert