NyamciEzt nem igazán értem , már mint a gúnyt ?! Soha nem gúnyolódnék más problémáján , ez teljesen távol áll tőlem ! Hidd el , sokszor végigolvastam a topikot és figyelemmel kísértem a fejleményeket . Sajnos már többször tapasztaltam , hogy bizonyos hozzászólásaimat másképp reagálták le , mint ahogyan vártam . Biztos bennem van a hiba , vagy a stílusomban :( Na mind1 , ezért szeretek az emberek szemébe nézni mikor beszélek valakivel , de itt sajnos ezt nem tehetem . Nem mindig úgy sül el a dolog , mint ahogy az ember gondolja . Már lassan nem tudom mely szavak helyesek vagy sem és mikor melyiket merjem használni , mert biztos lesz 1-2 ember aki másképpen értelmezi mint ahogyan én azt gondoltam .
Itt van most erre ez a konkrét példa veled . Egyszerűen csak az volt a célom , hogy megmutassam ki is fordította a Firefox3.6 -os böngészőt és ezáltal segítsek jobban megérteni azt , amit eddig nem értettél . Mivel nem érzem törvényszerűnek , hogy mindenki ismerje Tímár András munkásságát , ezért bátorkodtam felhívni rá a figyelmed . Ez volt az egyedüli célom , semmi más . Tettem ezt mindenféle aljas és előre megfontolt hátsó szándék nélkül , tiszta lelki ismerettel . Remélem , sikerült tisztáznom ezt a kis félreértést ? Én kérek elnézést !
Szia...