spider2Szerintem meg szellemek járnak a házban , menekülj !!! Vagy hívd a szellemirtókat :)
Amúgy meg az alaplapon ahol a bekapcsoló gomb vezetéke rácsatlakozik , lehúzod a csatlakozót és utána pl..egy csavarhúzóval a két tüskét összezárod egy rövid időre , majd elengeded . Be kell hogy induljon a gép , ha ismét összezárod , akkor meg le kell állnia ! Legalábbis régebbi lapoknál ez működött , (újaknál nem tudom) ezzel kizárhatod a kapcsoló hibáját . Próba szerencse , de lehet hogy nem ? :) Mindenesetre vigyázz , nehogy mást is összezárj véletlenül !
Meg szigetelt nyelű csavarhúzót használj , lapos végűt . Meg előtte érints meg valami csupasz fémet ( ne gáz vezetéket ) az esetleges , elektrosztatikus feltöltődés testedből való levezetése érdekében ! Memória cserénél ez különösen javasolt eljárás . Üzletben eladótól , esetleg havernak a kezéből közvetlenül , soha ne vegyél át ilyen alkatrészeket ha csomagolatlan ( antisztatikus csomagolás ) állapotban van ! Mert aztán sírunk , hogy most vettem és nem jó .
Üdv...