Üdv! E témában kevés tapasztalattal beszálok a vitába:) csevegésbe. Nekem idehaza egy szélsebes kábelnetem van. minden sirály.
Van egy jóbarátom, akit kevés rábeszélés után sikerült az ubuntura birni, voltak bukkanók.
Igen ő mindig is laptopot használt és sürün cserélgette. no mindegy...
A lényeg h már jó egy éve használja az általam felrakott ubuntut a laptopján, hja igen, amióta fenn van neki, azóta még nem is cserélt - ez érdekes számomra:).
Természetesen a fő os vista, egyrészt azért , hogy ha elakad ott, akkor itt folytathassa a munkát, meg félt eleinte a linuxtól. jogosan ugyanis neki sem akarodzik menni a mobil internet, csak sokadik ujrainditásra:(
Elhozta, megnéztem, tényleg nem megy. mit tegyek?... megnéztem az én asztali gépemen.
Hozzá teszem soha eddig nem használtam ilyesmit, igy nem tudtam mit kell tenni, Így tudatlanul bedugtam, az ubuntu jelezte h ilyen is van, beállítottam mindent a logikám szerint, és három napja tesztelem a gépemen és ezen a laptopon. A gépemen semmit sem kell vele tennem csak bedugom, kiválasztom a menübol a megfelelő kapcsolatot, és már röpülök is az inforengetegben.
Vagyis eme rövid teszt alapján, azt vettem észre, hogy ez valami laptopbetegség lesz, biztos nincs igazam, de ezt tapasztaltam. Hja és még valami, nálam a Lucid élesben megy, és azon is kiprobáltam, még jobb tapasztalás/élmény/kezelhetőség volt, szóval várhaóan javulni fog a helyzet.