Sziasztok!
A valamikor tegnap este vettem észre, hogy amikor flash videót akarok lejátszani, az erősen szaggat, és a processzor akkor is 100%-on pörög, ha a videót éppen megállítottam. Csak akkor áll helyre a dolog, ha bezárom az ablakot. Már Chrome-ban is megpróbáltam, de ott is ugyanez a helyzet, éa a feladatkezelőben külön fut a processz, így ha a legnagyobb proceszorhasználattal rendelkezőt kilövöm, a Crome lejelenti, hogy a következő plugin összeomlott: /home/drakesberg/.mozilla/plugins/libflashplayer.so
újratelepítés sem segített. De észrevettem, hogy a videók szaggatnak a Totemben, és a vlc-ben a hang ugrál, nézhetetlen. Az egér pedig gyakorlatilag bárhol be-be szaggat egy kicsit, ha nincs terhelés, akkor is. Elég zavaró ez így. A legutóbbi szoftverfrissítés körül kezdődhetett a dolog, valamikor tegnap vagy tegnapelőtt frissítettem, de akkor nem használtam a gépet egész nap. Az ubuntu 9.10 , nincs gyári ati driver a gyártó miatt:( (xpress család)
Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tud valamilyen lehetőséget, akkor kérem szóljon.
Előre is köszönöm!
Szerkesztve: Ha valaki naponta frissít, kérem nézze meg a synapticban az előzményeket. Akkor talán kitudom szűrni hogy melyik csomag frissítése okozta a problémát, és visszakényszerítem az előző változatát, és zárolom.