Az a problémám, hogy GeForce 6600 GT videokártyára nem tudok Nvidiát telepíteni. Sikerült már valakinek erre feltenni? Mert GeForce 3-ra meg GeForce 4re a napokban telepítettem, és semmi gond nincs. De ez mért lehet?
GeForce 6600 probléma
a envy se segít?
http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
zoloka1984Kb. 1 órája próbáltam telepíteni Envy-vel és ujra indítottam: Az X kiszolgáló nem sikerült betölteni vagy mi jött vissza
Szia! Nekem Inno 6600GT van, zárt meghajtó engedélyezése után tökéletesen ment a 3D. Egy kicsit a monitor frekivel kellett még manuskodni, de felismerte a monitor windows driverét és simán vitte. Üv: Yani
YaniLeírnád nekem, hogy pontosan mit is csináltál? (lépésről lépésre) Előre is köszi!
szokenesz Üdv! Ez poén de én is épp 6600 GT vel kílódok. Inno3D és Agps ha ez segít. Nekem Ubuntu és Kubuntu alatt se működik a 3d Gyorsítás:( Zárt meghajtó azt írja nem támogatott a kártya Ubuntu alatt... Lesd meg a fórumot: http://hup.hu/node/47096 Olvastam hogy elég sok 6600 Gt-t nem lehet beüzemelni Linux alatt, hogy miért? Fogalmam sincs XDDD Próbálkoztam gyári Nvidia driverrel mindennel de még no siker...
Tomcsi1987Uhu Linux 2.0 és Suse alatt se sikerült nekem :S
szokeneszTomcsi1987 Üdv! EGy linux alatt se fog amég az a bios van rajta, nálam is ez a gond. Elemzek rahedli eredményt kinek milyen biosal megy és kinek nem de ez a bios ami nekünk van rajta egy kalap szar...
szokeneszSzia! Végre volt időm feldobni egy partícióra és így leírtam neked. 1. CD-ről indít - hálózat beállítása - telepítés 2. Újraindítás - zárt meghajtók telepítése (ezt rögtön fel is ajánlja, ha feláll a rendszer) - meghajtó engedélyezése (pipa) - változások alkalmazása 3. Újraindítás - itt nálam bejön az asztal, de valami idétlen felbontással (a monitor osd menüje sem írja ki milyen a felbontás) 4. Rendszer menü - Adminisztráció - Képernyő és grafika Itt nekem plug'n'play írt ki (LG Flatron 775FT-m van ez nincs benne a driver adatbázisban) Nos itt vagy megvan a monitorod típusa akkor kiválasztod és beállítod a felbontást, ha nincs akkor "hozzáadás" gomb beteszed a monitor driver cd-t kiválasztod a driver könyvtárat és "importálás". Ezután kilépteted az összes felhasználót újra belépsz és most már minden ok. Esetleg elő fordulhat, hogy a Beállítások - Képernyő felbontása menüben is be kell állítani a felbontást. Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed írd meg igyekszem megválaszolni. Üdv, Yani
Tomcsi1987Hát igen, lekellene cserélni a biosát a ...69... verziójúra, láttam fórumokban, hogy azzal működött, csak az a probléma h nem értek a bios cseréhez :S