Az a problémám, hogy GeForce 6600 GT videokártyára nem tudok Nvidiát telepíteni. Sikerült már valakinek erre feltenni? Mert GeForce 3-ra meg GeForce 4re a napokban telepítettem, és semmi gond nincs. De ez mért lehet?

http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html

zoloka1984Kb. 1 órája próbáltam telepíteni Envy-vel és ujra indítottam: Az X kiszolgáló nem sikerült betölteni vagy mi jött vissza

Szia! Nekem Inno 6600GT van, zárt meghajtó engedélyezése után tökéletesen ment a 3D. Egy kicsit a monitor frekivel kellett még manuskodni, de felismerte a monitor windows driverét és simán vitte. Üv: Yani

YaniLeírnád nekem, hogy pontosan mit is csináltál? (lépésről lépésre) Előre is köszi!

• Yani válaszolt erre.

szokenesz Üdv! Ez poén de én is épp 6600 GT vel kílódok. Inno3D és Agps ha ez segít. Nekem Ubuntu és Kubuntu alatt se működik a 3d Gyorsítás:( Zárt meghajtó azt írja nem támogatott a kártya Ubuntu alatt... Lesd meg a fórumot: http://hup.hu/node/47096 Olvastam hogy elég sok 6600 Gt-t nem lehet beüzemelni Linux alatt, hogy miért? Fogalmam sincs XDDD Próbálkoztam gyári Nvidia driverrel mindennel de még no siker...

szokeneszTomcsi1987 Üdv! EGy linux alatt se fog amég az a bios van rajta, nálam is ez a gond. Elemzek rahedli eredményt kinek milyen biosal megy és kinek nem de ez a bios ami nekünk van rajta egy kalap szar...

szokeneszSzia! Végre volt időm feldobni egy partícióra és így leírtam neked. 1. CD-ről indít - hálózat beállítása - telepítés 2. Újraindítás - zárt meghajtók telepítése (ezt rögtön fel is ajánlja, ha feláll a rendszer) - meghajtó engedélyezése (pipa) - változások alkalmazása 3. Újraindítás - itt nálam bejön az asztal, de valami idétlen felbontással (a monitor osd menüje sem írja ki milyen a felbontás) 4. Rendszer menü - Adminisztráció - Képernyő és grafika Itt nekem plug'n'play írt ki (LG Flatron 775FT-m van ez nincs benne a driver adatbázisban) Nos itt vagy megvan a monitorod típusa akkor kiválasztod és beállítod a felbontást, ha nincs akkor "hozzáadás" gomb beteszed a monitor driver cd-t kiválasztod a driver könyvtárat és "importálás". Ezután kilépteted az összes felhasználót újra belépsz és most már minden ok. Esetleg elő fordulhat, hogy a Beállítások - Képernyő felbontása menüben is be kell állítani a felbontást. Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed írd meg igyekszem megválaszolni. Üdv, Yani

Ennyivel később: egy hónap

Tomcsi1987Hát igen, lekellene cserélni a biosát a ...69... verziójúra, láttam fórumokban, hogy azzal működött, csak az a probléma h nem értek a bios cseréhez :S

Ennyivel később: 14 év