szeemeeOlvastam már panaszokat a "fusi"-ról. Nekem viszont ez van, most már másfél éve: ESPRIMO Mobile V5505 (version 20)
Erre 3 év garanciát adtak, és Linux-szal volt szállítva, (Knoppix), de nem volt feltelepítve, hanem csak mellékelve a CD. Ezért vettem meg, mert ha a Knoppix megy rajta, akkor valószínűleg az Ubi is. Bejött az elgondolás.
Ezalatt a másfél év alatt ez a lapos megjárta többek között (tavaly ősszel) Albániát, úgy, hogy éppen felette a csomagtartóban FELROBBANT egy (szerintem) gyári hibás Red Bull!!! Kb 2 óra múlva konstatáltam a történteket (mert akkor álltunk meg, és akkor nyitottam ki a csomagtartót), akkor - hiába volt laptoptáskában - kicsit ragacsos, csöpögősre vette a figurát:) Semmi baja nem lett! Ennek utóhatásaként annyit vettem észre (kb. 1 hónappal később), hogy a két memóriamodul közül az egyik (esetleg mindkettő) vagy kilazult (a rázkódás miatt), vagy a Red Bull ragacsa okozott érintkezési problémát, és nem indult a gép sehogyan sem. Szerencsémre előbb találkoztam a "Warez Pistikével", mint a márkaszervizzel, úgyhogy kb. 5 perc alatt megoldotta a problémámat, mindezt ingyen (memóriák ki, óvatos tisztítás, utána vissza).
Úgyhogy - sokakkal ellentétben - én a Fusira rosszat mondani nem tudok.