Udv! Nem teljesen a jelszo volt a problema. Amikor megadtam a BIOS-ban a jelszot, akkor 12karaktert irtam be, es a jelszo keresnel nem vettem eszre egy jelentos dolgot,hogy a 11.-dik karakter leutese utan(Enter nelkul) invalidnak tekinti a jelszot. Ekkor kezdtem el gondolkozni azon ,hogy hogyan lehet 12karakterbol 11-et csinalni,A megoldas vegtelenul egyszeru (utolag vissza gondolva) A ket utolso karakter osszeadta, "/" es az "s" -t amelyet ha osszeadunk(American Standard Code for Information Interchange szerint) 2F + 73 amibol A2 keletkezik (hex-ben ertendo) ami pedig nincs az ascii -ban , mivel a BIOS egy osi technologia ezert felteteleztem ,hogy itt is mukodik aza legenda, mint a DOS-nal , hogy az taszter lenyomva tartasaval lehet hex -ban bevinni adatokat , ekkor ujrainditottam a gepet, es beirtam hagyomanyosan az elso 10karaktert majd ( a 2), es elindult a HDD !
de most van egy BADsectorom es a a self-test nem mukodik a gep mekapcsolasa utan a self-test ok-ot jelez, de ha elakarom inditani akkor nehagy masodperc utan a kovetkezo uzenetet irja ki :" Last self-test FAILED (Read)"