hepaly kukimukiEgy hasonló stílust képviselő figura feltűnt az egyik tehetségkutatóban is: http://www.youtube.com/watch?v=toUcTzZS43s :) update: No akkor én indulok lassan, nemsokára ott vagyok. Petőfi presszó. A leghosszabb hajú tag én leszek valszeg :) Üdv.
Ebcsont efsanyiDujvábbat mondok a szomszéd épületben található a Royal! az csak 40 méter! Az biztosan nem késdobáló! Engem is elviseltek! :)
Dr. Szöszi Debrecenbe kéne menni... Egy pasas meglát egy hirdetést: Asszisztenst felveszünk nőgyógyász mellé! Megkérdezi a fiatal hölgyet az információnál, hogy miből áll a munka és hogy tudna-e részletekkel szolgálni. - Hát arról lenne szó - mondja a hölgy - hogy segíteni kell a pácienseknek levetkőzni, majd felfektetni a vizsgáló asztalra. Ezután meg kell mosni az intim területet, le kell borotválni és végül bekenni különböző krémekkel. - Na és mennyit fizetnek ezért? - Eleinte kb. havi nettó 200 ezret, de a szakmai fejlődés során ez akár havi 400-500 ezerre is nőhet. - Na és hova kell menni ezért? - Hát Debrecenbe. - Olyan messzire?! Csak nem ott van munka? - Nem, a munka Pesten van, csak a sor vége van Debrecenben...
szim Dr. SzösziTeljesen igazad van, én vettem későn észre. Hát istenem, a sofőr nem ivott volna csak ólommenteset, dumálni attól még lehet. :-)
Nem Publikus Dr. SzösziNa akkor tart még a buli? Hova kell végül menni, hogy ne bolyongjon az emberfia ?
hepaly Jó kis sörözős beszélgetős összejövetel volt, nagyon örültem, hogy megismerhettelek benneteket! Remélem lesz még pár ilyen tavasszal/nyáron. :)
T_chris hepalyKettőről lemaradtam, a következőről már nem akarok... főleg, hogy a mai bulira készültem is, tíz percen múlt hogy nem tudtam menni...