toroshú, ez a moc ez valami zseniális. azt hittem, hogy valami alig használható dolog lesz, de most nagyon gondolkodom, hogy ez lesz az alap zene lejátszóm :D baromi kényelmes ez a két oldalas kiosztás.
egyelőre egy hibába ütköztem csak, egy M4A formátumú filetól elszállt. de nem jellemző, hogy ilyeneket hallgassak :)
az eina is ígéretesnek tűnik. mókás szöveg a főoldalon:"we don't have a store but you have bittorrent" :)
azt az előzmény keresőt, hogy lehet előhozni itt?
és az audio database plugin vajon mit csinálhat?
amit úgy általában kicsit hiányolok ezekben az egyszerű lejátszókban, hogy legyenek tabok playlisteknek. vagy pl a mocban lehetne úgy, hogy valami shortcutokkal válthatsz mondjuk 5 playlist között. ez azért lenne jó, mert pl mostanában szoktam hangos könyveket hallgatni háttérben és picit zavaró, hogy ha zenét akarok hallgatni akkor az elszáll onnan. az audaciousban van egy playlist manager, de ott meg az a baj, hogy mivel a filemanagerből akarom indítani, így úgyis az utolsó aktuális lista van bent és lesz felülírva hiába van ott még pár a managerben. itt is egy olyan indítási módra lenne szükség, ami másik listára indítja el a kiválasztott zenéket. de ezt kétlem, hogy meglehet csinálni.