Nekem alapból semmi gondom, mióta kijött ezt használom. Felismer és kezel minden hardvert, a program választéka szerintem az eddigi legjobb, gyorsabb mint az előző verziók.
Egyedül a vírusirtókkal szívtam, három nap alatt négyszer telepítettem újra míg megtaláltam azt amivel jól is működik. Kezdtem a NOD32-vel feltettem minden szép és jó míg újra nem indítottam a rendszert. Nem tudott betöltődni mivel alapvető rendszer könyvtárakat nem talált. Nem gondoltam a fene keresse a hibát újra rakom a rendszert ekkor még nem gondoltam, hogy a NOD okozza a gondot, ugyanis pont egy frissítés letöltése után történt gubanc. Újra raktam a rendszert megvártam míg miden frissítés lejön újra indít, hál isten semmi gond. Telepítettem a NOD-ot, újraindítás után megint meghalt. Na gondoltam akkor a NOD felejtős lesz. Újból telepítés, frissítés, feltettem az Avira-t ezzel ugyanúgy jártam mint a NOD-al. Újból tiszta telepítés na akkor marad az Avast. Ezzel semmi gond míg az adatbázisát meg nem frissítettem, ezután már ez sem indult el csak egy hibaüzenetet dobott. Szerencsére emiatt már nem kellett az egész rendszert újra rakni, egy uninstall megoldotta a gondot.
Most az F-prot van fenn(+XFPROT gui), ez szerencsére kifogástalanul működik, két nap után talált is kártevőt a Firefox 'cache' könyvtárában.