Kittus2Na én ezt nem tudnám szerkeszteni annyi biztos..Nem tudok programozni! Annyi logikus, hogy pl. a songwrite-nál hogy az /usr/bin/songwrite fájlnál a 134-es sorban, az /usr/bin/../share/songwrite/main.py fájlnál a 21 - valamint az /usr/bin/../share/songwrite/song.py fájl 1352. sorában valami nem kóser...
Nekem: Ubuntu 11.04, Python 2.7.1, kernel: 2.6.38-12-generic, Songwrite 0.14-8
Erről én is sokat halok, hogy a javás programok elég lassúak, én pl. JDownloadert használom, mert nagyon jó letöltőprogram, egy csomó fájlmegosztót ismer + ki - be csomagolja a már letöltött fájlokat...Egyetlen hátránya a gépigénye...
A Sweet Home -nál egyszer asszem elküldtem a .log fájlt a sourceforge.net -re. Sajnos elég gyenge az angoltudásom,ha valakinél jelentkezik hasonló hiba, nyugodtan jelentse szerintem, főleg ha jól tud angolul...Ott tán azt írták, hogy a grafikus driverrel lesz baj (Ati RadeonHD2400)...
Nem tudom , hogy ezt honnan feltételezték..., de nem akartam már piszkálgatni fölöslegesen...
Különösebb fájltörlődések nem voltak lin alatt, inkább azt mondanám , hogy sokszor hiányzik egy két megosztott fügvénykönyvtár, (nem tudom jól írtam -e?) és emiatt kell legtöbbet hegesztgetni...
Én remélem, hogy a HDD-vel nincs gond, bár egyszer majdnem kinyírta egy hibás tápegység! (az alaplap viszont elszállt). http://ubuntu.hu/node/26970 -ennél a linknél volt még gyanús, hogy nincs e valami baj a HDD-vel! Egyébként elég egy durva szituáció volt elhiheted, (majdnem olyan mint windowson egy elég komoly vírustámadás) de szerencsére megoldódott...
Azóta,hogy lekopogjam nagyobb baj nincs!