PhobosMiután még párszor elolvastam a cikket, teljesen tanácstalan vagyok, hogy min háborodtál fel... :D
Amellett hogy a cikk írója nyilván ösztönösen nem tudta befogadni, magáévá tenni azt az álláspontot, hogy az Ubuntu bizony sokkal szebb és jobb is, mint a Win 7, semmi gond nincs az írással. :)
Olvastam én már tényleg vérlázító, fikázó leírásokat az Ubunturól, ami után úgy éreztem, hogy a szerzőnek egy nagy tockost kéne adni, hogy leírt egy ekkora baromságot.
Ehhez képest ez az origos tag csupa jó tulajdonságát emeli ki a rendszernek. Dícséri a gyors telepítést, a kinézetet, az előre telepített programokat, a Gwibbert, a kodekek egyszerű beszerzését, a szoftverközpontot, a vírusmentességet, és azt, hogy root jog nélkül tényleg gyakorlatilag elronthatatlan.
Hát gyerekek, szerintem ezek éppen a legjobb tulajdonságai a rendszernek, amiket mi is kiemelnénk, ha ki kéne emelnünk valamit. :D
Szerintem sokkal inkább pozitív csalódás ez a cikk, és azzal hogy a windowson belüli egyszerű telepíthetőségről és eltávolíthatóságról is ír, éppen hogy bátorítja az átlagembert a kipróbálására, semmint eltántorítaná.