nem találtam gyógyírt a bugjaimra. hála jó égnek már csak kettő van. beta2 és rc1 nem tapasztaltam egyik problémát sem, ezért döntöttem, hogy élesben is ráeresztem a lucid disztrót a laptopomra.
1: 3g (voda) a bánatnak sem akar elindulni. ha rendszerindításkor bent figyel a USB akkor jelszó bekérés panel után hajlandó elindulni (RND hogy hányadszori kattintásra) ha menet közben jut eszembe, hogy szükségem van rá, akkor mint meghajtót felismeri de a network-managerben nem jelenik meg, mint lehetőség. tehát reboot...
2: a proci ventilátor nagyon pörög. folyamatosan a magasabb fordulatszámon pörög. ezt eddig csak akkor tapasztaltam, ha a rendszer agyon dolgozta magát, és kezdett túlmelegedni. rendkívül jól esik, hogy a laptopom hőmérséklete alig 40-45 fokos, de a procihűtő élettartamára ez nagy valószínűséggel nincs jó hatással. voltam szerviz és átnézték, a hűtőnek semmi baja. (ha vinyót cserélek amire egy karmic van felhúzva ilyen gond nem kerül elő)
valakinek ötlete, tanácsa a bugjaimhoz?
telepítés: 9.10 > 10.04 upgrade
lucid lynx, 2.6.32-22; gnome 2.30.0
asus x50c, intel celeron d 1.20 ghz, 2gb ram, nvidia gf 9300gs
update:
bug1: synaptic> usb-modeswitch + usb-modeswitch-data install. és minden működik :)
bug2: még várat magára.