vihorÚgyanúgy szívtam a wifivel én is, de nekem még komplikáltabb volt a végleges megoldás. Amennyire én tudom, a wifire (Broadcom 43 típus) nem létezik más megoldás, ráadásul a titkosítás még ennek ellenére sem megy. Arra is leírták már itt a megoldást, az 1.70-es vcd helyett az 1.61-el megy, valamint a network-managert el kellett távolítanom, mielőtt az 1.61-es vcd-t felraktam. Annyi, hogy nekem még volt egy függősége a csominak, a python-urwid csomit előtte le kell szedni. Még nagyon sok betegsége van, de nem adom fel..:D. Egy jogtiszta vistát dobtam el miatta. A legjobban az bosszant, hogy a menük lelógnak a látható felületről (almenük az alkalmazásindítóban) és erre még senki nem is tudott mondani semmit. Sorolhatnám, mert van vele bajom bőven, de biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani. Ez azért akkor is gáz, mert egy winről áttérni szándékozó user, aki egyáltalán nem ért a linuxhoz, simán le fogja gylulni, ha valami nem működik neki. A linuxnak az egyetlen hatalmas betegsége a mai napig az, hogy rettentően hw függő. Amíg ezt izomból, már a telepítésnél nem tudják megoldani, addig ez a hátrány mindig megmarad. BT a mai napig nem működik nekem sem, rákattintok, de nem történik semmi. Egy felhasználónak a wifi és BT az egyik legfontosabb dolog egy notin. Ha ezek nem működnek, az érvágás. A bibi az, hogy ezt a rendszer nem is oldja meg magától. Így lehet elbukni egy új linux usert. De ettől függetlenül nekem persze tetszik.
A nyomtatóm ha állóként állítom be az oldalakat, akkor fekve nyomtatja, és vica-versa..:). Pedig jól van fenn. felimerte, tesztoldal is ok volt, de egy eleve fekvő PDF-et kapásból fordítva nyomtat.