berciXcore Engem csak az érdekel, hogy olcsóbb lesz-e utána a tej? :D Amúgy szerintem: 21:32:47 CEST. ;]
adams-1986 GorkhaanNah VÉGRE :D torrentről elég lassan jön direkt link nem is működik most 100kb docög lefele
berciXcore GorkhaanAz ubuntu.com főoldala még nem tud róla, de bénáááák... :P Szerk.: már tud. (19:52)
zlt adams-1986Torrent most van 92%-nál és innentől, hogy az első tucat befejezi már csak gyorsulni fog.
Chronos Ha ez tényleg a végleges, beszállok a seed-be :) Update: 89Seeder, 1500leecher, 400k le 1,2mega fel :P
nortai ChronosHa ez a végleges, akkor nálam fel se fog települni...2 órája próbáltam (60% körül hibát dob)... Remélem nem ez lesz : )
jarhead Chronos34(229) seeder - 171(1521) leecher nekem 2Mb fel, osztom én is ezerrel vissza :) terjedjen a világosság! ;-)
nhobor nortaiHát én már délután 3kor letöltöttem és szerintem az már a végleges volt! Fenn is van már:)
tarsolyzsolt Peitli JózsefNekem sem volt semmi az elmúlt 2 napban. De ez így szokott lenni a kiadások előtt mindig. Majd most, hogy mennek a hibajelentések! :D