[törölve]1).Tudom. Be is van állítva a chrómra. De akkor sem nyitja meg a linkeket a birdben.
2).Nem használok sem iwiw, sem myvip, sem facebook, twitter..semmit. Lehet, hogy UFO-nak néztek, de nem szeretem kiteregetni a dolgaim. Volt myvip és iwiw accom, de miután jöttek a mailok, hogy a myvip engedélyével (a felhasználói feltételek elfogadása tartalmazza) kiadták harmadik félnek az adataimat, ezért jogosan küldhetnek nekem szemetet. És ez nem egy helyről jött. Kösz, de ebből én nem kérek. És volt bőven az utóbbi hónapokban balhé a helytelen adatkezelést illetően, amikor az iwiwről több százezer mail került ki. Vagy pl, amikor a facebook kijelentette, hogy a felhasználó hiába törli a képeit, a rendszer azt valójában soha nem törli teljesen. Köszönöm, de ezt sem szeretném. És amíg én döntöm el, hogy mit akarok, nekem addig jó.
Nekem msn fiók kell webcam lehetőséggel..minek van a kopeteben a beállításokban webcam? Ha nincs benne ilyen opció? Akkor minek? Erre még senki nem válaszolt nekem.
Köszönöm a megértéseteket.