Én is szoktam aggódni ilyen dolgok miatt, mert sokszor kell olyan feladatot csinálni amit aztán nem nyomtatva kell beadni, hanem e-mailben. Ezeken mindig Wordbe csinálom meg, mert ha OOO ban csinálnám akkor tuti elcsúszna minden, és hiába mondanám, hogy hát nem az én hibám, meg ez meg az... Nem érdekelne senkit..
Jártam már úgy, hogy itthon wordben összeraktam a puskát, aztán elmentem a netkávézóba (nincs nyomtatóm) nyomtatni, és a két oldalas, szépen megszerkesztett puska szépen elcsúszott és semmi nem maradt a helyén és lett belőle 2,5 oldal, de szinte átláthatalanul.. Azóta ha ott készülök nyomtatni, akkor OOO ban csinálom a doksit. Bár szerintem elvárható lenne a jobb kompatibilitás..
Én úgy gondolom, hogy mivel az OOO ingyenes, ezért örülök, hogy van, működik ahogy működik (Jól!), de ha már azért a rohadt MS Office ért meg fizetni kell akkor már (soha nem fizettem még érte.., de aki fizet az elváhatja joggal, hogy ) Működjön is rendesen, olvasson be minden kis szir-szar alantas ingyenes program formátumát!