Peitli József fuloprOké! Nyertél, bocsi, csak ott is erről volt szó és bár a topic valóban két éves azért azt lehet folytatni, én csak annyit akartam ezzel, hogy hátha jobban egybe lehetne gyűjteni azokat akiket érdekel! Peace! :-)
fulopr Peitli Józsefén bocs :) az tény hogy lehetne ennek vmi "formális formája" :D pl vmi ilyesmi: Bp rendelek, jelentkezési határidő 2010.05.10. és akkor nem ez megy mint most itt hogy már tutti kavarodás van hogy ki kivel mikor hova mennyit :D
dozsa Engemet is érdekelne egy 5-ös pakk Ubuntu CD Jelenleg 331,56Ft 1Font azaz az ötös pakk 1658Ft ~332Ft 1db CD + a posta, ami ugye oszlik. Ki rendelné akkor?
mooattyi dozsaÜdv Írt nekem egy srác, hogy őt kitűző érdekelné. Akkor már hárman vagyunk, így nem lesz olyan sok a postaköltség. Te hova valósi vagy?
mooattyi dozsaBP-re el tudom juttatni könnyen. Akkor holnap (már ma) megrendelem, akkor Neked 5 ubuntu lucid desktop cd, és akkor ha megjött, még beszélünk. Üdv Matyi
Eclair1991 Helósztok! valaki tudna nekem segíteni ubuntu 10.04 LTS CD-t szeretnék rendelni. Ha valaki tud segíteni ebben, akkor legyen olyan kedves, hogy e-mail-t küld nekem. E-mail címem: eclair1991@gmail.com A segítséget előre is köszönöm.