szultiAha... nemrég öltem le a gépről... első blikkre nagyon oda voltam érte, dúlt a szerelem, aztán elfelejtette a hálózati kapcsolat beállításait, aztán valami baromi nehézkesen tudtam csak külső meghajtót (dvd, stb) felcsatolni, volt amikor újraindítás után sem fogta fel hogy valamit hozzádugtak, néha meg azonnal (bár ez baromi ritka volt)...
Amúgy igen baba kis cucc, ha kész lesznek vele (talán jövőre) használni is fogom, de ameddig alapvető funkciók használata egy kínszenvedés vagy ötletszerű addig felejtős. Persze hegeszteni kiváló szórakozás lehet, de nekem nem arra kell a gép :)
Nagyon örülök neki hogy sem ooo sem gimp sem egyátalán semmi ilyen izé nincs rajta, ugyanis röhögve feltettem egy 2GBparticióra, és több mint 500mb üres hely maradt, ami ilyen méretekben kell is. Ennek a ubiváltozatnak ugyanis az a célja, hogy a lehető legkisebb erőforrás és helyigénnyel bírjon úgy, hogy egy élvezhető grafikus felületet nyújtson. Én inkább még kivennék belőle dolgokat...
Az általad hiányolt dolgokat utólag bárki felteheti, viszont ha beleírják az iso-ba és automatice felteszi, kis helyre nem telepíthető a rendszer...
Csak így tovább, lesz ez még marha jó is szerintem, és remélem soha nem pakolják tele "komolyabb" programokkal...