TOTEM filmlejátszó akadozik A 8.04-es UBUNTUN tökéletesen ment a TOTEM filmlejátszó, a memóriás kamera MPEG-4 filmjeit tökéletesen lejátszotta. (igaz valamit telepített hozzá) Most a 10.04-en más lett ez a TOTEM, és akadozik !!!!! Néhány képkockát (mondjuk 5 másodpercenként egyet, találomra) betesz, közben a hang folyamatos, majd miután a hangot már lejátszotta, valamivel sűrűbben berak 1-2 képet, de hát ez igencsak messze van a filmlejátszás fogalmától. Már minden létező kiegészítőre, kodekre rákerestem, letöltöttem, újra indítottam, semmi. Milyen lejátszót ajánlotok amit az UBUNTU TÁROLÓBÓL le lehet tölteni és megy? már vagy 5-különbözőt kipróbáltam, a többi még ennyit se produkál. Ha lehetne, olyat ne írjatok, amikor manuálisan ide-oda kell beírogatni valamit mert az nekem nem megy. Olyan kellene ami magától letölti ami kell neki és működik és kész.
Video lejátszás - TOTEM - 10.04 alatt akadozik
vlc player minden kiegészítővel, esetleg. szoftverközpontból is könnyedénletötlhető, csak keress rá: vlc
Esetleg compiz-t kapcsold ki , vagy videokari driver probléma.
Most frissült a Totem is! Kipróbáltad? Nekem a névjegyben ez van: Totem médialejátszó 2.30.1 Médialejátszó GStreamer 0.10.28 alapokon
DiggerKöszi a hozzászólásokat. Este kipróbálom. Hátha tényleg frissült és meggyúgyult
hungrieHű, mi az a compiz és hogy kell kikapcsolni?
ubuntudaniÁÁÁÁÁ. próbáltam, azt is letöltöttem. rosszabb. Na most 3 hét elteltével: Valószínűleg a gép gyenge,(3 db régiből raktam össze egy idős rokonnak) mert a sajátomra ( 4magos proci, 2,6GHZ) is rátettem a 10.04 LTS-t és azon megy a filmlejátszás. Úgy hogy ez lehet hogy meg van oldva? Lehet hogy a 8.04-es verziót még simán vette az öreg gép?