TOTEM filmlejátszó akadozik A 8.04-es UBUNTUN tökéletesen ment a TOTEM filmlejátszó, a memóriás kamera MPEG-4 filmjeit tökéletesen lejátszotta. (igaz valamit telepített hozzá) Most a 10.04-en más lett ez a TOTEM, és akadozik !!!!! Néhány képkockát (mondjuk 5 másodpercenként egyet, találomra) betesz, közben a hang folyamatos, majd miután a hangot már lejátszotta, valamivel sűrűbben berak 1-2 képet, de hát ez igencsak messze van a filmlejátszás fogalmától. Már minden létező kiegészítőre, kodekre rákerestem, letöltöttem, újra indítottam, semmi. Milyen lejátszót ajánlotok amit az UBUNTU TÁROLÓBÓL le lehet tölteni és megy? már vagy 5-különbözőt kipróbáltam, a többi még ennyit se produkál. Ha lehetne, olyat ne írjatok, amikor manuálisan ide-oda kell beírogatni valamit mert az nekem nem megy. Olyan kellene ami magától letölti ami kell neki és működik és kész.

vlc player minden kiegészítővel, esetleg. szoftverközpontból is könnyedénletötlhető, csak keress rá: vlc

Most frissült a Totem is! Kipróbáltad? Nekem a névjegyben ez van: Totem médialejátszó 2.30.1 Médialejátszó GStreamer 0.10.28 alapokon

DiggerKöszi a hozzászólásokat. Este kipróbálom. Hátha tényleg frissült és meggyúgyult

Ennyivel később: egy hónap

ubuntudaniÁÁÁÁÁ. próbáltam, azt is letöltöttem. rosszabb. Na most 3 hét elteltével: Valószínűleg a gép gyenge,(3 db régiből raktam össze egy idős rokonnak) mert a sajátomra ( 4magos proci, 2,6GHZ) is rátettem a 10.04 LTS-t és azon megy a filmlejátszás. Úgy hogy ez lehet hogy meg van oldva? Lehet hogy a 8.04-es verziót még simán vette az öreg gép?

Ennyivel később: 12 év