noorbertt hali telepítettem a lubuntut és minden okés vele idáig csak a pendrivet nem tudom megnyitni! Felismeri csak mikor ráklikkelek kikel választani hogy mivel nyissa meg ... valaki segítsen :)
szoda noorberttAkkor pontosítom a dolgot: a pendrive tartalmát nem látod, avagy látod a rajta lévő fájlokat, csak megnyitni nem tudod őket, mert nincs mivel? szoda
noorbertt szodaszoval nem az hogy nem tudom megnitni a benne lévő dolgokat és nem az hogy nem látom,mivel mikor beleakarok lépni nem engedi (mármint a pendrive "mappába") helyette behoz egy listát hogy válasszam ki h mivel nyissam meg..
noorbertt liathashttp://kepfeltoltes.hu/100515/2010-05-15-191304_800x600_scrot_www.kepfeltoltes.hu_.png Ezt dobja Valakinek ötlet:? aki használja az uj lubuntut az megtudja nézni a pendrive tartalmát? ha igen hogy??
B2man noorberttés ha a választásnál van kézi megadás akkor beírod az elérési útvonalat is? pl:pcmafm /media/usb
Ebcsont noorberttSzia! Az én "megoldásom": 1. A Beállítások/Disk Utility (Lemezkezelő) beállítása megynyitási programként, amivel könnyen csatolható a kötet. 2. Talán még a Felhasználói jogosultságok finomhangolása segíthet még.