Datti a program-om ami fent van : Kdenlive Version 0.7.5 Using KDE 4.3.2 (KDE 4.3.2)
igazad van!. De egyáltalán nem csinál semmit, így se meg úgy se ugyan ráteszi az idősíkra sávra de nem jeleníti meg amit meg kéne jelenítenie, azaz a változásokat nem csinálja. Igen köszönöm meg van a Kdenlive-ben a feliratozás a title. Szintén idő síkra sávra oda rakva úgyan megjeleníti, de nem hajtja végre, sajnos. Így ezt a program kieset a kosaramból most!!!. ((((
Lehet szólni a fejlesztőknek ezekről a hibákról !!??
composite-n belül, rá állva bal egér gombalat Nekem csak > automatikus átmenet > kipipálása lehetséges avagy kiszedése, nem nyit meg egy új ablakot , -- ha jól értelmezem ki kéne nyitnia, nem teszi!!-- csúszka azaz méretezés az oké mindenhol és mindenűt,
A cinelerra program az ismerősöm szomszédjának a fia jött át és felrakta a gépemre, nem volt Neki se egyszerű történet!?
Fél pilóta vizsga kell hozzá, még nekem is, azaz szöszmötölős, egy kissé , szerintem.
Openshot - al ismerkedem köszönöm ott is meg lett a title, köszönöm.
A videós linket köszönöm mert az oldalágán azaz mellette ott van a többi is ( pont ilyenekre gondoltam mi megmutatja mit hogyan merre meddig és miért , és az eredmény is rögtön látható.)
Most úgy vélem ezzel fogom megcsinálni amit már régóta szeretnék.
Többieknek is köszönöm a SEGÍTSÉGETEKET!!