Szia !
Megnézném hogyan játszol egy pc billentyűzeten , inkább vegyél egy midi billentyűzetet , vagy itt nézz szét .
Nekem egy ilyen GW-8 van link - 1 - link - 2
A Roland GW-8 termékjellemzők itt olvashatók , persze csak ha valakit érdekel ez a modell . Amúgy királyok a hangszínek benne (szerintem) .
A GW-8 ról és egyéb zenéléssel kapcsolatos dolgok - segítség itt található .
Mellesleg van egy Roland E-28 - am eladó , ha valakit érdekel !? 1996 -os modell , első tulajdonos vagyok ! Számla , magyar nyelvű gépkönyv stb...megvan , szervizben még nem volt . Kitűnő (megkímélt) állapotban , csak hobbizenélésre és baráti összejöveteleken használtam ! GM -GS szabvány , tehát midizhető stb.. Billentésérzékeny billentyűzet - meg minden kütyü van rajta :)
Tanulni kiváló , meg amúgy is baró !:Ð Ha érdekel valakit , az árat megdumálhatjuk egy sör mellett ( nem drága ! ) .
Ha meg esetleg tanulni is akarsz egy kicsit ( miért is ne akarnál ?! ) akkor ajánlom figyelmedbe ezeket a video tutorialokat , meg sok minden van még itt az elméleti részről is stb... Ha kellenek még ilyen linkek ( ha tanulni is akarsz ? ) akkor szólj és linkelek még párat . Bár egyenlőre - kezdésnek ez is elegendő kell hogy legyen :)
Na jól van , itt van még egy , hogy ne unatkozz :))
Jó gyakorlást és kitartást kívánok neked és amúgy mindenkinek , aki zenélésre adja a fejét !
Üdv....