Dr. AnonymousHát sajnos ezt a két progit is lehúztam a fekete listáról. Most már 99%, hogy hardware error. :(
Tegnap d.u. létrehoztam egy új felhasználót, és megpróbáltam minél kevesebb beállítást reprodukálni az új felhasználói környezetben. Ronggyá terheltem a rendszert: futtattam az összes web browsert, a deluge-t és a Kvéklájvot. Egészen tegnap estétől ma reggelig így dolgozott a rendszer, de reggel csak annyit tapasztaltam, hogy a GPU-t már nem kellett előmelegíteni a reggeli omlett megsütéséhez, ugyanis 86°C-fokig kúszott fel a hőmérséklete. Szóval semmi fagyás, csak kazánház-feeling. Már kezdtem is örülni. Aztán miután sikerült levinni a GPU hőmérsékletét 68°C-ra és minimálisra csökkenteni a terhelést, újra beütött a jeges ménkű. Se 3D, se ezer weboldal, se ezer letöltés, se Conky pörgetés nem volt, csak szolid böngészés a fürgerókával + keresés a szoftverkezelőben.
Most sem tudtam konzolból visszahozni, és most sem találtam semmit a naplófájlokban. :(
Már csak az a kérdés, hogy melyik eszköz okozhatja a malőrt, és mindezt hogyan fogom kideríteni?