CruelAngel szultiItt szeretném jelezni: én most tzalay állítására válaszoltam, aki "nagyobbnak", vagy legalábbis többek által használtnak vélte az Epiphanyt és a Konqueror a Midori, Rekonq, Arora triónál.
Kittus2 [törölve]A KDE 4.5-ben már választható lesz. http://www.kde.hu/hir/megjelent-a-kde-software-compilation-45-rc1-coppu Kép alatt a 3. pontocska. ;)
liathas jthunterKöszönöm! :) Ha a mini_installert szedem az jó? Ubuntu alatt ki sem tudom próbálni most :D
jthunter liathasPersze, a "mini_installer.exe" lesz az. A zip fájl az elvileg ugyan az, csupán nem igényel telepítést, csak kitömöríted és kész. A test mappában a build minőségének teszteléséhez vannak dolgok, míg a syms gondolom a debuggoláshoz van.
lkonti CruelAngelGmail egyszerű HTML-nézetre a megoldás: Midori > Szerkesztés > Beállítások > Hálózat > Identify as > Firefox
CruelAngel lkontivagy Safari stb. Kétségtelen, csak ez egy workaround. Amit ki-be kell kapcsolgatni ízlés szerint szájtoknál.
fodorgyuri666 berciXcorenézd meg... egészen új... xD de ebben vannak valami új funkciók pl 2katt bezár egy tabot
Kálmánbátyám berciXcoreMiért kell ezen csodálkozni ? A Chromium, és társai nyílt forrásúak, bárki alakíthatja, felhasználhatja a kódot. Tessék :-) Jobb lenne ha nem így lenne ?
Kálmánbátyám berciXcoreNem eröltetem én :-) Igazság szerint le sem töltöttem ezt a legújabbat. Ezért azt sem tudom mennyire gagyi :-) Vagy sem ...
berciXcore KálmánbátyámHát amelyik nem is beszél arról, hogy mit nyújt a Linuxos kiadása, azt én inkább hanyagolnám. Meg amúgy is, zárt forrású (sehol sem látok targézát) és kínai. :P És a Wiki oldaluk nyitólapján népszerű spam kulcsszavak virítanak. :D