suicideSztem a win alá is legjobb programok nyílt forráskódúak, és ingyenesek (winamp, kmplyer, utorrent, firefox stb stb), ezeknek a legkevesebb a hardverigényük, leg-stabilabbak, nagyon jól használja a hardvert, és mindent az ég világon be lehet rajta állítani.
Ahhoz hogy jól nézzen ki nem azt jelenti hogy nagy a hardver igénye pld: win vista graf rendszere contra ubu graf. rendszere - vegyük pld-ul a kmplayert olyan tuti jól meg van csinálva hogy szinte semmit nem eszik, a skinje 100%-ig beállítható,nem pixeles, igényes és tényleg nem zabálja a memóriát és a procit.
A hangkártya kimenetet egyszerűen és nagyon jól lehet konfigurálni, szala dvd egyből átvált dolbyra amikor indul, és ha mp3-van akkor egyből vissza PCM-re.
Tudom hogy nem elég a tudásom a skype feltelepítéshz, de még kezdő vok és tanulok, viszont kevesen annak olyanok mint mi akik ezt végig viszik, gondolj csak bele aki telefonálni akar az megveszi a mobilt beüti a számot és telefonál és nem kell neki tranzisztorokat forrasztani, vagy antenákat építeni hozzá, bagy szoftvereket írni rá.
Szal egy jó opredszernek sztem az is a lényege hogy egyszerű legyen a beállítása, használata, és kihasználja maximálisan a hardverekt +kielégítse maximálisan az átlagfelhasználó igényeit.
No egy kicsit belemélyedtem, a jövőben utána nézek még egyszer a skypnak és a SPDIF-nek remélem menni fog.
Az utolsó mondatodat nem értem.