szitam5270"az equalizerrel pedig az a gond, hogy az a bizonyos fájl amit le kéne szedni halott linkek, csomót vadásztam mire meglett."
http://nukelinux.blogspot.com/2010/07/rhytmbox-equalizer-ubuntu-alatt-az.html
És nem, nem vagyok torrent búza, egy oldalon se vagyok regelve... inkább moziban nézem vagy kikölcsönzöm a filmet, zenét tudok rendelni amazonról, szoftvert meg már elvből se lopok, mert olyan cégnél dolgozok ahol keményen belátok a fejlesztésbe,másrészt aki(k) végig szopja/szopják a fejlesztést nem azért teszi(k), hogy a hozzád hasonlók lenyúlják.
Valamint engem a szüleim arra neveltek, hogy a lopás nem ildomos dolog, ezek után meg se merem kérdezni, hogy téged mire neveltek.... Úgy engedtek el iskolába, hogyha látsz valami szépet akkor fogd meg és hozd haza? De ha neked ez fekszik, akkor csináld, felnősz majd megtudod, hogy nem kifizetődő. Btw ezért használok linuxot, nem azért mert hallottam róla és de fasza vagyok, hogy tudom használni, meg a windows tréé....semmi köze ezekhez, pláne a windowshoz, semmi para nincs azzal a rendszerrel, csak senki se szeret érte és a szoftverekért fizetni és BUUUUMMMM így lesznek a hozzád hasonló torrent userek. Sose vetődött még fel benned a bűntudat? Ha TE teszem azt írsz egy progit 10 évig és azt viszont látod egy torrent oldalon akkor azt gondolom zokon vennéd...Kicsit nézz magadba mielőtt mást lopással vádolsz!
Nem mondok úgy semmit, hogy ne lenne alapja.
Másrészt nem ismersz, ha ismernél tudnád, hogy élből nem hogy nem töltök olyan tartalmat, de nem is teszek semmi olyasmit, amivel mást megkárosítok, mivel a másik keményen megdolgozott azért, hogy odáig eljusson, hogy eladhatóvá váljon.
Én pl kő keményen büntetném mind az oldal üzemeltetőket mind a usereket.
Részemről ennyi.