balzamonSzeretem az építő kritikát,de...
Tegyél már fel egy 64MB-s integrált videókártyával, 256MB RAM-al felszerelt Compaq Desktopra Win7-et. :)
És bocs, ha emiatt nem veszek egy új gépet kb. 80-100eFt-ért + a Win7-et 60-80eFt-ért.
Az egyik hozzászólásodban írtad, hogy menne a Win7 és az új Ubi is. Ezek szerint még nem próbáltad, csak feltételezed, hogy menne.
A Win7 alapban 800MB RAM-ot zabál és akkor még csak az "alap rendszer" fut.
Nem akarok bántani senkit, és magát a Win-t sem. A kérdéskör egyébként is onnan indult, hogy ---> torrentről letölt, kipróbál, és ha jó akkor megvesz.
"Szóval érdekeseket írsz. Igaznak éppen nem nevezném, de érdekes." - tisztelettel kérlek ezért nézz magadba picit. Amit leírtam saját tapasztalat, nem kitalált történet. És még egyszer hangsúlyoznám, hogy vannak olyanok, akik a "múltban" élnek, mert netezéshez nem feltétlenül vesz az ember egy 2-4 magos gépet. Felesleges.
És még valami. Nem kényszer Ubuntu-t használni, hogy "rákényszerülj" az állítólagos rendszercserére.
Talán többen egyet értenek velem - majd meglátom :) - hogy win98-ról XP-re, aztán Vistára és Win7-re frissíteni nem igazán lehet úgy hogy minden programod továbbra is működjön és ne kelljen minden megint beállítani, feltelepíteni. Vagy lehet én csináltam anno valamit rosszul?
Linux rendszerekből meg van olyan, hogy "Rolling release". A jelentése gondolom tiszta számodra is.