PiNgViNa kiba-dockra úgy tudom, h nem lehet. az avant-ra pedig először tedd az asztalra és az asztalról húzd a dockra. viszont nekem újraindításkor nem maradtak meg, nem tudom, hogy lehet elmenteni.

Én is ki szeretném ezt próbálni, de mikor a terminálba bemásolom a glxinfo | grep rendering kódsort, akkor a következőt írja ki nekem: X Error of failed request: BadAlloc (insufficient resources for operation) Major opcode of failed request: 142 (GLX) Minor opcode of failed request: 3 (X_GLXCreateContext) Serial number of failed request: 16 Current serial number in output stream: 17 Nem tudom, hogy miért ezt írja ki, és miért nincs a példában levő szöveg? A válaszokat előre is köszönöm!

szekeresbarnabasÉn is felraktam, nem rossz. Sajnos a testreszabhatósága messze nem közelíti meg a Kiba-dock-ét, és elég kezdetleges stádiumban van, talán egy év múlva megnézem mire jutottak. (jó a fizikai motort nem említeném:D mert ahhoz erős vas kell... ezért az nem szempont).

Hali nálam terminalon ezt a hibát dobja. Mi lehet a gond, miért nem indul el? Valami gond van a pluginokkal? Kösz a segítséget. Laci $ kiba-dock --verbose kiba-dock.c @ line 1339: Kiba was build without GLITZ support kiba-dock.c @ line 1343: The Running Cairo Version does not have a Glitz Surface Please recompile cairo with --use-glitz, if you want to use Glitz Rendering kiba-dock.c @ line 1349: Kiba was build with SVG support kiba-dock.c @ line 1350: Initiall RSVG Library kiba-settings.c @ line 290: Parsing Dock Options.. kiba-settings.c @ line 638: Reading /home/lacos/.kiba-dock/config kiba-dock.c @ line 159: Creating the Dock Window.. kiba-dock.c @ line 1371: Try to load Plugins... kiba-dock.c @ line 468: Try to load Plugins from /usr/lib/kiba-dock kiba-dock.c @ line 526: Loading Plugin sysinfo kiba-settings.c @ line 452: Parsing Plugin Options.. kiba-dock.c @ line 526: Loading Plugin volume kiba-settings.c @ line 452: Parsing Plugin Options.. kiba-dock.c @ line 526: Loading Plugin trash kiba-settings.c @ line 452: Parsing Plugin Options.. Illegal instruction

Ennyivel később: 8 nap

llaszloMost frissítették a csomagokat, szerintem repoból tedd fel ne fordítgass, Lehet hogy ez már menni fog. Többek között átdolgozták a beállító pantel, beryl szerű lett:D

PiNgViNKiba-docknál: Rendszer->Beállítások->Kiba Settings Editor (vagy gset-kiba konzolon)->launchers->launchers enable majd ->icon editor->New Launcher és itt. Nem kell megijedni! Ha lusták vagytok kitöltitek valamivel, majd válasszatok neki ikont, (Inaktívat mindenképpen) majd újraindítjátok a kiba-dockot, hogy elinduljon a szolgáltatás. Megjelenika az álltalatok kiválasztott ikon, s most már "drag and drop" az alkalmazások menüből huzogassátok rá a nektek kellő ikonokat (azok már működni fognak:D). Miután legalább egy ikont ráhúztátok, jobb klikk a kamu ikonra, aminek helytelenül adtuk meg a parancsát, s mehet a remove... Hivatalos FAQ: http://www.kiba-dock.org/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=25 Avant-window navigator: drag and drop de nem sokáig használtam, így nem volt gondom az újraindítással:D

Mephiaz ikonok az alkalmazások ikonjai bármilyet berakhatsz:D akár magad is szerkeszthetsz! Óra tényleg nem egy főnyeremény, ezért kikapcsoltam (óra is bőrözhető), csak a proci frekijét mutatja az viszont jól néz ki ahogy válltozik:D

Ennyivel később: 3 hónap

Hali nekem nem megy a kiba-dock befagy tőle az ubuntu másik dockot meg nem találok hogy tudnám eszt megoldani SEGÍTSETEK!!!

corvusVan egy olyan lehetőség például, hogy Gnome dock, de bár fel tudtam telepíteni, nem voltak a programoknak ikonjai... és a beállításokban nem találtam sehol. De szerintem keresgélj, hátha találsz hozzá valami jókis leírást. Itt van hozzá deb: http://macslow.thepimp.net/

Probáld ki az avant-window-navigator -t Ha betartottad a fenti leírást, akkor a kiba-dock helyett ezt ird be: sudo apt-get install avant-window-navigator.bzr Szerintem sokkal jobb mint a kibadock.. de ez szvsz. pch

Ennyivel később: 2 hónap

eZ ALAPJÁN PRÓBÁLTAM BEÁLLÍTANI, DE SEHOLSEM TALÁLOK ICON EDITORT. aZ HOL VAN? Kiba-docknál: Rendszer->Beállítások->Kiba Settings Editor (vagy gset-kiba konzolon)->launchers->launchers enable majd ->icon editor->New Launcher és itt. Nem kell megijedni! Ha lusták vagytok kitöltitek valamivel, majd válasszatok neki ikont, (Inaktívat mindenképpen) majd újraindítjátok a kiba-dockot, hogy elinduljon a szolgáltatás. Megjelenika az álltalatok kiválasztott ikon, s most már "drag and drop" az alkalmazások menüből huzogassátok rá a nektek kellő ikonokat (azok már működni fognak:D). Miután legalább egy ikont ráhúztátok, jobb klikk a kamu ikonra, aminek helytelenül adtuk meg a parancsát, s mehet a remove...

petipetyaMár megvan. Viszont hogy lehet a rávitt ikonok sorrendjén változtatni, és hogyan lehet eltüntetni az asztali lapozót?

Ennyivel később: 4 hónap

petipetyaNekem fent van a kiba-dock, műkszik, csak az a szépség hibája hogy a dock mögött széles fekete sáv van és mindent mögötte levő dolgot kitakar.Próbáltam állítgatni, de nem jöttem rá mi lehet a baj... Ultimate 1.6-on van fenn (ez a 7.10 gutsy egyik verziója)... Előre is köszi. Plusz:minden ujraindításkor el kell külön indítani nem tudom hogy edgy-s mennyire jó gutsy-hoz...

• Aya válaszolt erre.

younfoxRendszer-> Beállítások-> Munkamenetek (hozzá adás) ott parancsnak meg kell adni a kiba-dock -ot és máris automatikusan indulni fog

AyaKöszönöm, azt megtaláltam rengeteg böngészés után(mondjuk nem arra kerestem éppen megoldást pont).Indul már az elején is. De a fekete széles sáv/csík még mindig ott van-aminek ugye nem kellene ott lennie.Ez a legnagyobb problémám. Ha a dock asztalát(alapot amin az ikonok vannak) nagyítom, hogy az ikonok fölé érjen akkor a sáv is növekszik.Ha leveszem a minimumra akkor a sáv ott lesz kb 3-4 cm széles/magas csíkban a monitor teljes hosszában. Találtam még egy működő verziót de annál is ez a bajom.Megpróbálom sokadjára mindegyiket majd újratelepíteni ha lesz egy kis időm.

Ennyivel később: 6 nap

Hiába nincs kipipálva a csoportosítás, mégis csoportosítja az indítóikonokat.Ilyenkor mit lehet csinálni?(nincs erre valamilyen parancs esetleg terminálban?)

Sziasztok! Ha valamelyik programhoz új ikont akarok rakni az ikon fájlt hová másoljam be? Üdv: Yani

Ennyivel később: 16 nap

Sziasztok! Én ezt kapom vissza a terminálban, és nem tom, hogy mi a baj, mert ha y- t nyomok, akkor miért van megszakítva? Help me! sudo apt-get install kiba-dock Csomaglisták olvasása... Kész Függőségi fa építése Reading state information... Kész The following packages were automatically installed and are no longer required: guile-1.8 lilypond-data texlive-base texlive texlive-fonts-recommended texlive-common libdvbpsi4 texlive-base-bin guile-1.8-libs tetex-bin libgmp3c2 freepats texlive-latex-recommended libdvdnav4 texlive-latex-base texlive-doc-base libebml0 tex-common libmatroska0 texinfo Use 'apt-get autoremove' to remove them. Az alábbi extra csomagok kerülnek telepítésre: kiba-plugins kiba-settings libakamaru0 Az alábbi ÚJ csomagok lesznek telepítve: kiba-dock kiba-plugins kiba-settings libakamaru0 0 frissített, 4 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 2 nem frissített. Letöltés az archívumokból: 489kB Kicsomagolás után 2195kB lemezterületet használok fel Folytatni akarod [Y/n]? Y Megszakítva.

GotoXPróbáld meg hogy nem írsz be semmit, csak entert nyomsz a kérdés után.A nagybetűs az alapértelmezett válasz, de ha kisbetűvel írod az 'y'-t akkor is ugyanazt jelenti,csak így emeli ki hogy az az alapértelmezett.

Ennyivel később: 15 nap

Ez most Hardy alatt hogyan változik? Próbálta már valaki???