sámli"Próbáltad már frissíteni az általad oly annyira reklámozott rókát úgy, hogy 10-15 lap nyitva van és nem óhajtod azt elmentegetni sem a könyvjelzőbe, sem pedig a kedvencek közé?"
Nos :) Nem reklámozom hanem csak jeleztem , hogy van ilyen lehetőség is !
Természetesen hülye lennék olyankor frissíteni amikor "10-15" lap nyitva van , még ha tisztában is vagyok azzal a ténnyel , hogy frissítés után újraindul a róka és jó esetben helyreállítja az előzőekben megnyitott lapokat . Tudom viszont , hogy ez nem mindig sikerül szegénynek , ezért nem tartom ésszerűnek ilyenkor a frissítés elindítását . Magyarul : én semmit sem bízok a véletlenre !
"Egyébként a tárolóból telepített FF hm enyhe kifejezést használva, hagy kívánni valót maga után."
Na látod , ezzel teljesen egyetértek :)
Amúgy meg vegyél vissza te a lendületből ! Csak azért mert 3 -éve vagy regisztrálva itt a fórumon , még nem jogosít fel téged a személyeskedésre . Természetesen tiszteletben tartom a 3-év regisztrációdat itt az oldalon és az Ubuntu -hoz fűződő (feltételezhetően) nagyobb tudásodat , de ha a helyzet megkívánja bármikor le is tojom... stb .
Szerk: "Képzeld el, vannak akik csomagból telepítenek, nem szeretik ha egy program önállósítja magát és önállóan keres frissítéseket."
Az Ubuntu beépített frissítéskezelője nem ugyanezt teszi ( önállóan keres frissítéseket ) ? Jelzi az értesítési területen , hogy frissítések érhetők el , de te döntöd el , hogy elindítod a tényleges telepítést ( frissítést ) vagy nem ?!
A Firefox sem kel különbül "önálló életre " csupán csak jelzi , hogy frissítések érhetők el . A döntés a te kezedben van , megnyomod a gombot "10-15" megnyitott lap társaságában vagy nem ?! Érted miről hablatyolok itt ? :)
Üdv...