Sziasztok. Lenne a címben szereplő notebook-om, amin jelenleg az Ubuntu 7.10 x64 verziója van, de szeretném kicserélni a 7.04 x64-re. Live CD berak, boot-ol, Telepítés kiválaszt, aztán a boot képernyő után parancssor fogad: "BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-3ubuntu3) Built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. /bin/sh: can't acces tty; job control turned off (initramfs) _" Mit tegyek, hogy beinduljon normálisan??? Erről a lemezről raktam fel a desktop gépemre is hibátlanul. Talán az zavarja be, hogy jelenleg rajta van az Ubuntu 7.10 x64???
acer Extensa 5620
Még annyi kiegészítést tudni kell hozzá, hogy Intel X3100 típusú videokártyája van.
cyfhTalán azért, mert az asztali gépen 7.04 van (mivel oda feltelepül) és sokkal gyorsabb, stabilabb compiz-zal is. Meg van például a wireless (wifi) kapcsolat, ami vagy kapcsolódik vagy nem... Ha pedig a tálcán lévő ikonjával próbálkozok, van amikor egyszerűen eltűnik az ikon is, és semmivel se csalható vissza... Meg volt már, hogy egyik napról a másikra nem boot-olt vissza normálisan a rendszer. A wine se úgy működik, ahogy 7.04-en, meg a Cedega-n se fut le az, ami a másik gépen lefut, pedig nem az asztali gép a nagyobb teljesítményű... De leginkább a wifi instabilsága, érthetetlen működése zavar, ami egy hordozható gépnél pedig alapkövetelmény...
Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám egy hp-compaq 6720s GR777ES laptoppal. Mi a csuda lehet a baja? Már rákerestem a google-on és ott sincs semmi tuti megoldás. Mindenki csak találgat. Ez valami misztikus dolog? :-D Az egyik fórumon arról beszéltek, hogy valószínüleg vinyó probléma lehet. Az én vinyómon van egy s más ami bezavarhat (bár nem értem miért), az viszont érdekes, hogy a vga-m nekem is intel x3100. :S
Hello Nekem is ez volt a problémám amikor Ubuntu 7.04-et akartam egy Acer laptopra telepíteni. Előjött ez a Busybox-os izé, aztán semerre se tovább. A problémát az oldotta meg, hogy a boot paraméterek közé a -- jel után beírtam, hogy "all_generic_ide" . És ezek után működött.