Sziasztok. Lenne a címben szereplő notebook-om, amin jelenleg az Ubuntu 7.10 x64 verziója van, de szeretném kicserélni a 7.04 x64-re. Live CD berak, boot-ol, Telepítés kiválaszt, aztán a boot képernyő után parancssor fogad: "BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-3ubuntu3) Built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. /bin/sh: can't acces tty; job control turned off (initramfs) _" Mit tegyek, hogy beinduljon normálisan??? Erről a lemezről raktam fel a desktop gépemre is hibátlanul. Talán az zavarja be, hogy jelenleg rajta van az Ubuntu 7.10 x64???

Még annyi kiegészítést tudni kell hozzá, hogy Intel X3100 típusú videokártyája van.

• cyfh válaszolt erre.

cyfhTalán azért, mert az asztali gépen 7.04 van (mivel oda feltelepül) és sokkal gyorsabb, stabilabb compiz-zal is. Meg van például a wireless (wifi) kapcsolat, ami vagy kapcsolódik vagy nem... Ha pedig a tálcán lévő ikonjával próbálkozok, van amikor egyszerűen eltűnik az ikon is, és semmivel se csalható vissza... Meg volt már, hogy egyik napról a másikra nem boot-olt vissza normálisan a rendszer. A wine se úgy működik, ahogy 7.04-en, meg a Cedega-n se fut le az, ami a másik gépen lefut, pedig nem az asztali gép a nagyobb teljesítményű... De leginkább a wifi instabilsága, érthetetlen működése zavar, ami egy hordozható gépnél pedig alapkövetelmény...

Ennyivel később: 6 nap

Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám egy hp-compaq 6720s GR777ES laptoppal. Mi a csuda lehet a baja? Már rákerestem a google-on és ott sincs semmi tuti megoldás. Mindenki csak találgat. Ez valami misztikus dolog? :-D Az egyik fórumon arról beszéltek, hogy valószínüleg vinyó probléma lehet. Az én vinyómon van egy s más ami bezavarhat (bár nem értem miért), az viszont érdekes, hogy a vga-m nekem is intel x3100. :S

phoenixTudom, hogy érdekeset fogok mondani, de inkább a 7.10 32bites változatát javasolnám. Szórakoztam a 64bitessel, de valahogy nem volt az igazi.

szeemeeMegoldottam: feltettem rá az Ubuntu Ultimate 32bites változatát, ez az Ubuntu 7.10 feltuningolt változata... Egyetlen dolog zavar, hogy a bejelentkező képernyő sokára jön be...

Ennyivel később: 11 nap

Hello Nekem is ez volt a problémám amikor Ubuntu 7.04-et akartam egy Acer laptopra telepíteni. Előjött ez a Busybox-os izé, aztán semerre se tovább. A problémát az oldotta meg, hogy a boot paraméterek közé a -- jel után beírtam, hogy "all_generic_ide" . És ezek után működött.

Ennyivel később: egy hónap

kutya61Köszönöm, a Busybox-on túllépett, de aztán X-server failed kék képernyő fogadott. Csökkentett grafikus módban szintén. Intel X3100(965GM) videokártya. Tud valaki segíteni?

Ennyivel később: 14 év