Dr. AnonymousSziasztok
Ha szabad hozzászólnom, hasonló gondom van de nekem még a Ubuntu logo sem jön be.
A szitu:
A fő merevlemezen van egy Debian 7 is. De az androidx86.org Ubuntut ajánl a source letöltésre:
http://source.android.com/source/initializing.html#ccache
3 nap alatt 4X telepitettem fel az Ubuntut
Először véletlenül az x86-osat azzal jutottam a legtovább.Letöltött 8+GB forráskodot ASDSL en,egész éjjel ment
Akkor láttam hogy 64biteset irnak
Letörrlöm, azóta 3X telepitettem fel az am64-es verziokat
Először 12.10 aztán már a 10.04-et,a leírás azt ajánja
Lehet hogy a vga miatt van, az Radeon HD 3860
ÍLegztóljára, utánna olvasva, a 10.04-re már feltettem a preporitary 12.1-es AMD hivatalos drivert, hiba nélkül felment.
Utóéjára az történt hogy nagyok voltak a betűk firefoxban, nyomtam egy CTRL+ALT + minuszat de közben megnyomtam a +-ot vagy valami mást is a numerukus padon, elment a kép, konzolra se lehetett váltani.Numlock akkor még ki-be kapcsolható volt.
Reset aztán telepitőlemeztről fsck.ext3 rengeteg hibát havitott most clean,
de most sincs semmi csak a belépő kép éskifagy, még az Ubuntu logo sem jön be, a numlocka sem reagál a led.
Ezt a levelet Debian 7 64bitről írom, bemountoltam, most nézegetem a logait.
De közben észrevettem hogy itt az 1-es konzolon szórja a gvfs-remotevolumemonitor-warning ** new owner sorokat, már több ezernél jár.
Az a 80-as winyo amire az Ubuntut tettem, az Win alatt sentinellel 100%-os.
Valakinek van ötlete hogy most a VGA vagy a vinyo miatt megy el a kép-omlik össze
Debian már vagy 7-8 éve megy a gépen, felváltva használom a Win-el de ezzel még sosem volt ennyi probléma
kösz a segítséget