Helló mindenki!
A gondom a következő:
A conky-ban pusztán csak a bekapcsolási időt akarom megjeleníteni,ami meg is valósult.De,mint a mellékelt képen is látható,az asztal azon helyén,ahol a conky elhelyezkedik,nem tudok megjeleníteni semmit.
http://kepfeltoltes.hu/090509/697925257K_perny_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.png
Tehát hiába van benne csak a bekapcsolási időt megjelenítő rész,a conky teljes hosszában elfoglalja a képernyőt,és kitakarja az alatta lévő részt.Azt szeretném elérni.hogy a screenletek feletti üres részt foglalja el,és ne takarjon ki semmit.Azt tudom,hogy kell pozícionálni a conkyt y irányban,de azt nem hogy tudom szabályozni a magasságát.A másik gondom a következő:
Mint látszik a képen,kétszer van megjelenítve a bekapcsolási idő.Arra rájöttem,hogy valószínűleg valami tükröződés lehet,ez akkor jelentkezik,amikor egy nagy csomó üres részt írok be a conkyba,hogy az adatmegjelenítés lejjebb kerüljö,ugyanis így tudtam megoldani,hogy alulra kerüljön.Valaki segítsen már nekem,mert én mindenképp a screenletek feletti üres részt szeretném használni.Az is fontos számomra,hogy csak egy akkora felületet foglaljon el,mint az említett üres rész!
Várom a segítségeteket!
Köszi!