zlt"A hasraütésekből születő statisztikai elemzéseid, miszerint 10-ből x embernek nem működik külön megkoronázzák az egészet.:D"
Na az ilyen megjegyzésektől lesz egyre több új felhasználó. Esetleg nem gondolod, hogy valaki, aki a hőn imádott disztródban hibát talál, TÉNYLEG végigböngészi a különféle nyelvű (angol, olasz, szerb...) fórumokat, és nem csak a hasára csap? Szűk világodon kívül még elég sok Linuxos fórumon jelen vagyok és TÉNYLEG rengeteg gépnél problémázik a Maverick. Én azt is el tudom ismerni, ha valami jól működik és ilyenkor a csapból is ezt hajtogatom.
Vajon nem egyszerűbb-e elismerni, hogy valamit elszúrtunk, mintsem hitegetni egy-egy felhasználót, hogy majd itt és itt megoldást talál a gondjaira?
Ezzel a Maverick-kel én már mindent kipróbáltam:
sudo /etc/init.d/networking restart
sudo service network-manager restart
sudo rfkill unblock all
....
De nem tudtam netre menni vele. Egyedül még telepíteni nem próbáltam, és esetleg egy régebbi kernelt felrakni rá. És kapásból tudok neked listázni vagy 4-5 oldalt, különféle hardverrel, ahol emberek arról tanúskodnak hogy míg 10.04 alatt volt internet, addig 10.10 alatt semmi. És a 7-8 panaszlevél mellett 1-2 dicséret. Na ez van.