Kálmánbátyám mate_gaborAz LXDE Openboxot használ, tehát kell lennie egy autostart.sh fájlnak a ~/.config/openbox könyvtárban. Ott tudsz automatikusan indítani alaklmazásokat. Így: transmission -m &
mate_gabor drumondValóban. Az én gépem a következő: intel celeron 2,4 ghz, 128 mb ram, a lubuntu pedig kb 15 másodperc alatt elindul.(Pontosan nem mértem le.)
Dr. Anonymous KendekVagy még: man transmission Amúgy a man szó után bármelyik parancsot belehet írni. A legtöbbje (99%) tartalmaz manual-t.
dorsy Amit keresel az a transmission-daemon. Hatterben fut, szolgaltataskent. Lehet webfelulete, vagy egyeb frontenddel is hasznalhato. (curses /mint mc vagy htop/, transmission-remote...)
Kendek dorsyMár mért kereste volna ezt? Világosan leírta, hogy azt szeretné, hogy az értesítési területen induljon. Nyilván a kezelőfelületre szüksége van, a lényeg csak annyi, hogy automatikusan induljon mindig, hogy ne keljen törődni vele.
dorsy KendekFelteve, hogy bejelentkezik... Mindegy, en ugy ertelmeztem, hogy automatikusan induljon es ne dobjon fel ablakot, nalam ez service-t jelent, amire a -daemon a megoldas. En kerek elnezest.
ztsoft zoo1zooIndító pultba a parancs helyére ezt kell be írni: "transmission-gtk -m" (idéző jelek nélkül!). Így csak a panelon jelenik meg az ikon.