szurkefarkasEgyetértek.
Ezt a fórumtémát is úgy találtam, hogy az online videónézés problémáira kerestem megoldást.
Gépen levő videók lejátszása is néha macerás, a VLC-is gyakran megdöglik nálam, vagy épp el se indul adott videóval, míg windowson szintén VLC simán lejátsza:( (Lehet hogy a linuxos vlc vacakabb?)
Emellett a wine-t kellene javítani, mert az egycsapásra megoldana sok problémát. Arra gondolok, hogy amelyik program most elakad, kipurcan wine alatt, az is működjön jól. A total commanderes témához én annyit hozzáfűznék, hogy nálam wine alatt jól működik, sőt azzal szoktam a wine-on használt programokat turkálni.
Persze ez nem a vizsgádhoz tartozik, de az openoffice.org-ra is ráférne már egy kis turbósítás. Pl calc-ban nem tudok egy diagrammon különböző adatsorokhoz más-más diagrammtípust beállítani, ami néha kellene. Ilyenkor marad a Ms office. :S
Kéne még egy jó offline szótár is, a szavakhoz részletes leírással, mint amilyen a papírszótárakban is van, és amilyen pl a mobimouse ablak nézetében is megjelenik. Vagy ha a mobimouse-t tudnám wine-ban futtatni, és nem akadna el betöltés közben... :S
Amúgy sok sikert a vizsgádhoz! Nekem is tanulnom kéne éppen :S