[törölve]Akkor nézz egy kicsit utána, volt amikor nem lehetett az Asztalra csak plazmoidokat rakni. Igaz pár hónap sem telt el, amikor aztán berakták a máig megtalálható funkciót, hogy te választhatsz. (Mappa nézet; Asztal)
A feleségem soha nem szokta volna meg.
Tudok a választható 3.5-ről, próbáljátok ki, nem az igazi, mint írtam - próbáltam.
Nézd nem mondtam, hogy szar a kde4, azt mondtam (akartam mondani), hogy a 3.5 már egy nagyon stabil, testre szabható cucc volt és nem az a baj, hogy lecserélték kde4-re, hanem az, hogy egy félkész kde4-re cserélték, ahol még mai napig gond, amikor letöltök akkor az a rohadt letöltés csak x számú karaktereket jelenít még és nem tudom, pl fotóknál, hogy éppen hol tartok.
Pont ezt teszi az ubuntu és a gnome egymástól függetlenül. A gnome be akar rakni egy -állítólag full bugos- gnome shellt, az ubuntu meg most kezdi portolni a unity-t. Szerinted mennyire lesz stabil?
Ha nem lehet beheggeszteni az ubi alá a gnome shellt, akkor más disztri alá miért lehet? Ha akkora lett/lesz a különbség az ubi meg a debian között (például), akkor az kinek lesz jó?
Hogyan fogok gnome shellt rakni ubira? Lehet-e majd? Menni is fog?
Miért nem hagynak meg egy stabil működő ágat? Lassan tök mindegy, hogy ubuntu lts-t vagy sid-et használok, pedig pont azzal lett tele a tököm a sid-nél, hogy volt (igaz csak párszor) olyan a upgrade után, hogy köszönte az X és leállt, ami desktop gépen nem a legjobb.
Azt elhiszem, hogy egy 10-es élményű win7-es gépen ez sem lassabb, de ez érdekel a legkevésbé.
Félre értés ne essék, nem ítélkezem, nem kritizálok, csak elmondom amit gondolok, totál szubijektíven. A legrosszabb, ami történhet, hogy visszatérek debian-ra a desktopon is. Van egy 10GB-os partim, erre raktam eddig a béta ubikat, most majd tolok rá max egy debiant. A 10.10-em meg faszán eldöcög mellette amíg lehet updatelni. :)