minthakaMert szvsz nehéz is. Ha már egyszer megszoktál valamit, és beléd ivódott, és rutinból, éjjel 2-kor is fejből vágod félrészegen félálomban, akkor azt nehéz helyettesíteni / kiváltani. Saját példámat mondom. 1998-ban láttam először linuxot, 2000 környékén kezdtem először nézegetni akkor még SuSE 8.1-et, aztán 2003 körül Slackware-el foglalatoskodtam elég sokat, de nem vált be. Aztán csend. 8.04-óta használtam ubuntut először csak vmware-ben, aztán wubi, aztán natív. Aztán egyre többet voltam natív ubuntu alatt, 8.10 elég sokáig fent volt. De csak most 10.04-óta használom aktívan elsődleges OS-nek. A Win, meg ott csücsül egy 64GB-os partíción, annyira csupaszon, hogy még a magyar nyelv sincs hozzá letöltve, meg vírus kereső sem. Még Firefox sem. Csak van, hátha kell majd egyszer. Hozzáteszem 6 évig informatikát tanultam, van egy középfokú szoftverüzemeltetőim (nem mintha nagy szó lenne), meg egy felsőfokú programozóim. És kocka vagyok. Na most képzelj el egy olyan embert akinek arra kell a gép, hogy a "gétéánégybenhalomralőőőőjjjekmindenkit"... ennyi. :)