ubuntukezdoSziasztok.
Nekem ugyanez a problémám Ubuntu 12.04 LTS-en. Kb 4-5 hónapja jött elő csak úgy magától ez a hülye Tty, előtte már ez az LTS volt fenn megjelenésétől fogva és egyszer sem jelentkezett. Én eddig borzasztóan béketűrő voltam és imádom az Ubit mert öreg létemre kiválóan boldogultam vele már vagy 5-6 éve, azóta nem is láttam windowst. Ez azonban nagyon bosszantó és ahogy látom nagyon sokaknak okoz gondot miért nem javítják a töméntelen frissítésekben?!
Nálam van kb napi 5 x gép indítás ebből legalább egyszer ez jön be és sehova nem megy tovább sem loginnal, sem jelszóval, le kell kapcsolnom a gépet majd újból be. Ezt akár kétszer is eljátssza egymás után és mivel voltak még zavaró gondjaim a rendszerben újra telepítettem. Nos, azóta ez a Tty akár már háromszor egymás után is jön, tehát bekapcs, jön a Tty képernyő, kikapcs ismét jön, majd van, hogy negyedjére indul el rendesen. Elképesztően bosszantó! Angolul nem tudok hiába is keresném a megoldást és akár hogyan keresek rá a keresővel nincs jó válasz. Amit írtatok mit üssek be, arra nem reagál. Hihetetlen tud már bosszantani!
Persze ebbe a totyikba már nemigen jártok de hátha mégis és hátha lenne már rá orvosság csak én nem tudom.....:-)