• Melyik nemhez tartozol?

ubuntukezdo..meg gondolom kisebb részben azért is, hogy legyenek akik gyerekeket hoznak a világra és fel is nevelik őket, míg a férfiak a fontos dolgokkal vannak elfoglalva.

csucsunyitok itt egy új lépcsőt; fél-egy óránként hozzá kell szólni, hogy pörögjön a topik, észrevegyék a lányok. a fiúknak nem szabad szavazni (ja ez már csalás, mmm :))

KimariteMivel már rég le van zárva a szavazás, a csalás elég érdekes lenne. :-)

HtibiAmúgy az "igen": ide tartozom, csak a vonat (MÁV) az ... másfelé ment, Verne volt a mozdonyvezető.

bobi64(többször) 80 nap alatt a Föld körül. MÁV az nem megy arra, ez keverhetett meg, belekevertem szegényt (az Elvira-n sem találod meg mondjuk Los Angeles-t vagy Burma-t!). .... Verne sem volt náluk mozdonyvezető és egy magyar humorista sem az volt, hanem vágányista. Ha ezt sem érted ... ne a ló vakuljon meg, na jó te sem. :-)

KimariteAzt értem csak belőle, csak be lehetsz te lőve. Badár Sándor, ez értve, A többi nem is remélve.

adibacsi" de az asszony szerint ez már múltidő...." Miért, már fél hatot mutat? :Đ

Dr. Szöszi"a férfiak előbb halnak." Csak azért, mert a nőknek nincs feleségük:) Ezért magasabb a nők átlagéletkora! Amúgy te Szöszi, hová tűntél?

rapfenNem szoktam belőni magam, rájöttem (nem túlságosan nagy tapasztalatom van a "másik" irányban, nem is szándékozom ilyen irányba elmozdulni), hogy egy kevéske és jóféle bor is felvidít (alkalmakkor), nem kell ehhez se szerves, se kémiai szer, mely esetleg más elváltozásokat okoz az agyamban és más fontos szerveimben. Sajnos Badárnak kevés videója van fenn közösségi videóportálokon, Sándor Györgynek keresem az említett Zenith Tv adását, azon nagyon meg lehet halni és szó szerint a röhögéstől ... az is lehet valahogy megveszem a DVD-it, ha kaphatóak, mert ő (is) óriási fazon. ... az is lehet, megkeresem levélben őt: hajlamos vagyok megkeresni az előadóművészt és általában meghallgatásra találok - ha nagyon zavar, hogy nem lehet megkapni semmit. (nem emlékszem, hogy hova szólok most, úgyhogy: "off")

bobi64elmúlik :) (...látsz egy másik hülyét - nálam így szokott vagy megmagyarázom)

KimariteMennyi távoltartási végzést tudtál már összeszedni híres emberektől? (Mint Sheldon Cooper az Agymenőkben.) :)

bobi64Az Agymenőket, bevallom nem láttam ... nem, nekem örülnek, ari kutyit mutatnának, akár ingyen adnak lemezt, házibuliba hívnak, együtt iszogatunk, filozófálgatunk ilyesmi. Gondolom, egy megveszekedett, árva zenészt sem ismersz a közeledben ... . Felvilágosítalak, a zenészek általában nem elefántcsontoronyban élnek, szóval ez nem afféle vasutas/masiniszta munka (de csak hogy az előbbi példámnál maradjak)! :)

KimariteHárom jó barátom van aki zenész, és szerintem is közvetlen, aranyos emberek. Főleg az akivel legénykoromban együtt laktam két évig. :) Egy baja van, nem szereti a Police együttest. A vasutasok meg pláne nem élnek elefántcsont toronyban. Nekik az életük a síneken telik. :) (Volt egy rész az Agymenőkben amikor a Sheldont feljelentette valami híresség zaklatásért, és azzal dicsekedett, hogy van ilyenje már Leonard Nimoytól, meg még mittudomén kitől. Poénként ez jutott eszembe az előző hsz. alkalmával.)

bobi64Majd megnézem alkalomadtán .. . Woody Allen-t nézegettem mostanában, no meg azt aTorrente sorozatot, ha már leforgatták. Hát személyesen nem ismerek innen a fórumról zenészt :) .. vasutast sem. A Police-t nem kötelező szeretni, .. bizonnyal' nem tudják, mit vesztenek. Én egy-két zenésszel egymáshoz közeli lakótelepen nőttem fel, van akivel folyamatosan együtt lógtunk, mint hasonló korúak, másoknak az utcán lehetett köszönni, mert szembejöttek (más korosztály). :D ... de most eszembe jutott egy "öreg", aki ... nem tudom mi van vele, él-e még, hogy él, mit csinál. Herskovits Iván Hollandiában él és nem riporter, környezetvédelemmel foglalkozik - például :). Police-t nem, mert ismered, de ezt a csatrnát ajánlom: http://www.youtube.com/user/Szabalaca67