• Melyik nemhez tartozol?

ferryyv->"Kivételek azért vannak." Fáj -> nem szó szerint értettem. Másképp látjuk az életet, ez nem gond. További szép estét.

KálmánbátyámElnézést, de valahogy átsiklottam felette. Lehetséges hogy afeletti boldogságomban, hogy rögtön elsőre megtaláltam a helyes választ.

előre megmondom, hogy több fiu van....., de legyen szavazás )

Lehet igy keletvolna a kérdést feltenni. Lány/Lány Lány/Fiu Fiu/Fiu Fiu/Lány

Arról nem esett szó, hogy mi van azokkal, akik se férfik, se nők, se hermafroditák. xD Kéne kiírni szavazást az igenről és a mégséről is. (Igen, nem, mégse)

Luth3rAmikor az ember férjül vesz valakit, rájön, mi is volt az igazi boldogság. Utána kivárásra játszik, a férfiak előbb halnak.

ar3.14Hirtelen azt hittem az index.hu-n vagyok, es letekertem a cikk alatti hozzaszolasokhoz.

januPéldát mutattam. A jövőben kéretik saját hozzászólásotokat előre moderálni. Köszönöm! :D

Engem jobban érdekelne egy olyan szavazás, amiben az iskolai végzettség felől érdeklődnek. Esetleg össze lehetne kötni egy IQ teszttel is (bár nem biztos hogy bevállalnám az eredményt). Érdekes lenne egy életkor szerinti felmérés is.

ar3.14http://ubuntu.hu/node/7748 – életkoros már volt nemrég, majd megismételjük újra, meg lehet iskolai végzettséges is. Az IQ-teszt itt egy kicsit bonyolultabb lenne. :)

ferryyvÉn tudom hogy mi vagyok nős férfi létemre! És igen, a házasság jó, csak jól kell csinálni!

Ennek a szavazásnak az eredménye valahogy nem meglepő. Amikor arra lehetett szavazni, melyik *ubuntu változatot használod, akkor sem lepődtem meg, hogy a legtöbben az alapváltozatot használják. Én számítottam rá, hogy ilyen kevés hölgy fog szavazni.