Melyik nemhez tartozol?
szultiMűködik!Hagy dolgozniNem molesztál érthetetlen errorokkal, vagy ha mégis, közli, hogy mit csináljak hogy ne molesztáljon tovább, ezáltal sokmindenre megtanít(ott)Úgy csinosítom/butítom, ahogy nekem tetszikKedvenc programom nincs. Pontosabban mindig más és más. Most pl újrafelfedeztem a PidgintAz első látszat ellenére van kitől kérdezni és többnyire sikerül is nekik rajtam keresztül megoldani az adott problémát Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kittus2Leestem a székről amikor megláttam! Elkezdett bootolni és láttam hogy Gentoo !!Ráadásul automatikusan belépett egy jól beállított Gnome rendszerbe. Én Arch Linuxot használok elsősorban,előtte Slackware volt a fő oprendszerem három évig. Otthon legalább három Linux van élesben telepítve + Vbox-ban a többi mert mindent kipróbálok. Egy Gentoo telepítés előtt viszont szabadságot veszek ki, előtte három hónapig gyúrok,megtartóztatom magam a nemi-élettől és áldozatot mutatok be a szellemeknek. Aztán tíznapi hideg élelemmel bezárkózom mint egy remete.. :D Ismerősöm a MÉH telepen melózik és a jobbnak tűnő cuccokat félreteszi nekem. Általában a merevlemezeket kiveszik a gépből. Annak a valószínűsége hogy egy Gentoot találok rajta minimális.. Megnéztem megvan a 10 GB-os merevlemez a Gentooval csak nem bootol be az én gépemmel mert nagyon különbözik a vas. Különben semmilyen személyes információt nem találtam a gépen minden előzmény törölve lett. Talány hogy miért nem formázta a merevlemezt ....
KálmánbátyámOke, de o maganak is telepitette es allitotta be a sajat gepen!
szultiMit látok az ubiban? Hmm.. Amikor öcsémék 4 oldal kinyomtatásán szenvednek fél órát, mert programot is kell telepíteni a nyomtatóhoz, akkor én megfogom, átviszem a linuxhoz, összedugom, amit kell és nyomtatok. :) De pozitívum a support is, én az IRC-t részesítem előnyben. Kérdezek és valaki tudni fogja a választ, vagy legalább elindít a megoldáshoz vezető ösvényen... Gyakorlatban sokkal könnyebb használni, mint a Microsoft bármelyik operációs rendszerét. És a pingvin a jég hátán is megél! :D
Íme a Kislány! http://www.youtube.com/watch?v=VFqj2hS_0iQ
KingfisherVigyázat, mert elvarázsol a Compiz pálcával :) Kellemes a hangja!
KálmánbátyámFeleségem + 2 lányom + anyám + húgom... Ők felhasználónak számítanak? Nekik nem linux kell vagy win, hanem msn, skype, internyet, videjó, rádió meg mp3, nyomtatás, örülés a családi képeknek. Az, hogy linuxot használnak csak nekem jó, mert nem kell mennem vírusírtani, töredezettségmentesíteni, regisztriklínezni, meg mittudoménmit csinálni. Ha telefonon beszélünk megkérdezem, hogy jó a gép? Jó. Na akkor legalább nem kell buzerálnom...
Nem is olyan rossz. 4% eddig.:)
Bicskás1984melyik a csajmágnes, csak úgy érdekelne :)
pinmik...nemtől függetlenül, szerintem nincs is olyan ember, hogy "linuxos" :) Az eredmény viszont egy kicsit számomra is meglepő, épp a minap kaptam meg egy 16 éves nőkről/informatikáról mindenttudó fiatalembertől, hogy a linux csak lányoknak való :P S a lányokat nem a linux nem érdekli, hanem az IT-n belül úgy nagyjából semmi... a közösségi oldalakért és játékokért, na meg az IMért oda vannak meg vissza, aztán ennyi. Operációs rendszer? Az meg mi? :D
b1afy7Hát technológiai témákból szerintem nagyjából semmi... :) A nőknél nincs bevált recept, de mivel engem ex agrármérnök hallgatóként belőlük is szűk keresztmetszet köt le (lásd. lovas-csajok), ezért a lótenyésztésről való témázás jó kiinduló-alap... :D
De most ez most minek, kinek, mi célból van ez a szavazás? :O
[törölve]
Rencerhttp://ubuntu.hu/node/21826#comment-230247
Bicskás1984Csajmágnes, ez jó :D :D --Párkapcsolatban élsz-e? Igen - Nem - Mégse - Súgó --Ha igen, hova mountolod? (for further information type in the command line: sex --help) --Be konfiguráltad már? (sudo chown lakás, autó, bútor, etc...) --Ha igen, milyen jogosultságokat állítottál be neki? (executable trigger is highly recommended) --Shared opció van hozzárendelve? Nincs - Csak csoporton belül - Bárki használhatja .... Pillanatnyilag csak ennyire vagyok zsibbadt :D
Ritana$ sex --help Használat: sex [KAPCSOLÓ] [KIMENET] [BEMENET] A KIMENETET csatolja a BEMENETRE, majd bizonyos feltételek esetén lecsatolja azt. -e, --endurance ameddig a KIMENET képes tartani a ping-et, másodpercben. Alapértéke 900 -i, --interval a csatlakozás időtartama. Alapesetben megegyezik az -e értékével -P, --password jelszó megadása, ha a BEMENET csak bizonyos szavakra nyílik meg, például: luxusjacht, nyaralás, új autó, stb. -s, --speed a KIMENETRŐL érkező pingelés gyorsasága. 0 és 1 közötti érték.