janude az +2 karakter :D
Melyik nemhez tartozol?
Bicskás1984Es azokkal a kockakkal mi van akkik nem a linux miatt kockak? :D lehet hogy vannak olyanok is?
tarsolyzsoltJó. Egyezkedjünk: "rossz", az csak +1 és az sem trágár :-)
Milyen meglepő, a linux felhasználók (erről az oldalról) többsége férfi. Akkor lehet, hogy a Windowsnál a nők vezetnek? :P
Jó hogy eltünt az a törpepárt, amelyik még nemrég annyit szerepelt, mert most megüthetné a bokáját az ubuntu.hu a súlyos diszkrimináció miatt, márminthogy csak két lehetőség van.Szerencsére én beleférek az egyikbe.
germanewanNem, ez csak azt jelenti, hogy az oldalt férfiak látogatják többségben. Valószínűleg windows-zal foglalkozó oldal is ugyanerre az eredményre jutna.
hehenrikCsak egy gyors ötletelés volt, lehetnek benne hibák... ;)
ar3.14Toros írta, ha nem egyértelmű, hová tartozol, fejtsd ki részletesen, szóban. :-D
KálmánbátyámElnézést, de valahogy átsiklottam felette. Lehetséges hogy afeletti boldogságomban, hogy rögtön elsőre megtaláltam a helyes választ.
előre megmondom, hogy több fiu van....., de legyen szavazás )
Lehet igy keletvolna a kérdést feltenni. Lány/Lány Lány/Fiu Fiu/Fiu Fiu/Lány
Messze nincs meg az 5%.
Arról nem esett szó, hogy mi van azokkal, akik se férfik, se nők, se hermafroditák. xD Kéne kiírni szavazást az igenről és a mégséről is. (Igen, nem, mégse)
Luth3rAmikor az ember férjül vesz valakit, rájön, mi is volt az igazi boldogság. Utána kivárásra játszik, a férfiak előbb halnak.
Dr. SzösziIgen, köszi a megerősítést. :)