• Melyik nemhez tartozol?

tarsolyzsoltJó. Egyezkedjünk: "rossz", az csak +1 és az sem trágár :-)

Milyen meglepő, a linux felhasználók (erről az oldalról) többsége férfi. Akkor lehet, hogy a Windowsnál a nők vezetnek? :P

Jó hogy eltünt az a törpepárt, amelyik még nemrég annyit szerepelt, mert most megüthetné a bokáját az ubuntu.hu a súlyos diszkrimináció miatt, márminthogy csak két lehetőség van.Szerencsére én beleférek az egyikbe.

germanewanNem, ez csak azt jelenti, hogy az oldalt férfiak látogatják többségben. Valószínűleg windows-zal foglalkozó oldal is ugyanerre az eredményre jutna.

ferryyv->"Kivételek azért vannak." Fáj -> nem szó szerint értettem. Másképp látjuk az életet, ez nem gond. További szép estét.

KálmánbátyámElnézést, de valahogy átsiklottam felette. Lehetséges hogy afeletti boldogságomban, hogy rögtön elsőre megtaláltam a helyes választ.

előre megmondom, hogy több fiu van....., de legyen szavazás )

Lehet igy keletvolna a kérdést feltenni. Lány/Lány Lány/Fiu Fiu/Fiu Fiu/Lány

Arról nem esett szó, hogy mi van azokkal, akik se férfik, se nők, se hermafroditák. xD Kéne kiírni szavazást az igenről és a mégséről is. (Igen, nem, mégse)

Luth3rAmikor az ember férjül vesz valakit, rájön, mi is volt az igazi boldogság. Utána kivárásra játszik, a férfiak előbb halnak.

ar3.14Hirtelen azt hittem az index.hu-n vagyok, es letekertem a cikk alatti hozzaszolasokhoz.

januPéldát mutattam. A jövőben kéretik saját hozzászólásotokat előre moderálni. Köszönöm! :D