Helló!
Ubuntu 10.04 LTS rendszerbe beépített Evolution levelezőklienssel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1.
Be lehet állítani, hogy pl.: 10 percenként jelezze, ha van új levél. De ez csak akkor működik, ha a program be van kapcsolva. Nem lehet valahogy elintézni, hogy maga a program aktív maradjon, de ablakhelyet ne foglaljon a tálcán? Tehát az ikonja alatt fusson... mint egy windows-os MSN, hogy van az óra mellett egy ikon, de egy konkrét ablak csak akkor jön fel, ha arra az ikonra kétszer rákattintok... és nem lépek ki a programból, ha az aktuális, és akár egyetlen ablakot bezárom.
2.
Tartalommal rendelkező levelek nagyrészét blokkolja a kliens. Ezzel más máshol is találkoztam. Nekem jelenleg nagyon szimpatikus a Windows Mail 2011 program. Abban ilyen helyzet esetén a levél felett egy linkre rákattintok, ami ilyesmi: távoli tartalmak megjelenítése, vagy levél felvétele megbízhatók közé. Nem emlékszem pontosan, de ha erre rámentem, akkor az aktuális levél-cikk összes képe meg formázása rendesen megjelent a kliensben; sőt: ha felvettem a biztonságosok közé, akkor a később azonos feladótól jövő levelekben is megjelentek automatikusan a tartalmak. Egyébként példa ilyen levélre az SG rendszeres hírlevele. Lehetséges ez az Evolution esetében?