Először is nagyon köszönöm a sok hozzászólást és segítséget mindenkinek!
- b1afy7: Kurkásztam én ott, de valahogy sosem jött össze a dolog, hogy olyan legyen (pl. scrollbarok, keret). De azért köszi a tippet, megpróbálom mégegyszer! Amúgy ha ez egy régebbi téma, akkor vasszeg azért nem lesz pont olyan. Mondjuk azt nem értem, hogyha az "eredeti" forrásból töltöm le (onnan ahonnan írtam - wiki.ubuntu... stb.), akkor vajon miért nem lesz olyan mint a képen, és miért nincs semmi változás az Ubi "beépített" Dust témájához képest? Vagy csak ők nem frissítették a screenshotot? Ez csalás!! :-) Nekem sokkal jobban tetszik a screenshoton lévő verzió, mint a "beépített" Dust. De ez már egyéni szoc. prob.
- CruelAngel: A fenti linken többféle Dust tölthető le. Pl. a Dust Borderless téma is (Extra GTK themes 0.5). Azért próbáltam meg ezt, mert elvileg a nevéből fakadóan talán ez hasonlít leginkább a screenshoton lévőre. A "beépített" Ubuntus Dust témának pl. van egy randa, vastag szürke kerete. Szóval letöltöm, berakom a usr/share/themes-be (természetesen kitömörítés után). Elvileg már meg is kellene jelennie magától a telepített témák között. De nem jelenik meg. Megkeresem a témák telepítése linkkel, de nem tudom kiválasztani, mert valószínűleg hiányzik a téma konfigurációs fájlja. Azaz érvényes, valós témát nem talál a telepítő a Dust Borderless mappáiban.
Egyébként ahogy említettem letölthető innen is:
http://gnome-look.org/content/show.php/Ubuntu+Dust?content=88790
Gondoljátok, hogy itt is egy régi screenshot lenne fent, és a téma nem is úgy néz ki???