zltGratulálok! Sikerült teljesen félreértelmezned a felvetéseimet. Én is szertem az ubuntut, de azért te szerintem kicsit elfogult vagy.
Az ilyen válaszaidat meg, hogy: "A világbéke is szép lenne." inkább tartsd meg magadban. Mindenbe bele tudsz magyarázni valamit (Valami tök mást), csak az a baj, hogy a legtöbb esetben ez hülyeség.
A másik meg:
Már megint a jövő, meg a tervek. Nem lehetne ezt a canonicalra hagyni? Tervezzék a jövőjüket, ahogy akarják. Felesleges itt reformátorkodni arról, hogy kezdjenek el ati drivereket írogatni. Szerintem ők jobban átlátják a helyzetet és hatékonyabban tudják elosztani az erőforrásaikat.
Ki mondta, hogy ne a canonical tervezze meg a saját jövőjét? Már megint csak a mellébeszélés. Ez tudod egy fórum, azért van, hogy ötleteket vessünk föl, és elmondjuk, hogy kinek mi a véleménye a fejlesztésekről. Van aki szerint a unity -t kell fejleszteni, van aki szerint a driver -eket... De csak azért nem kell a másikat lehurrogni, mert más a véleménye mint neked. És legfőképpen nem kell hülyének nézni és lefikázni az ilyen válaszokkal, mint hogy a "A világbéke is szép lenne."
Az ubuntu is egy oprendszer. Sajnos nem teljesen tökéletes. De mért van az, hogy ha valaki éppen nem CSAK dícséri, hanem rámutat egy két gyengepontra, akkor rögtön jön valaki aki leugatja, hogy márpedig ez így tökéletes, és te vagy a hibás, mert mért nem olyan gépet vettél, pont azt az 1 -et a 100 közül amin minden hibátlanul megy elsőre, állítgatás nélkül.