Sziasztok! Szerk.: 2012-09-03 Aktív oldal sorszámozás javítása. Egyéb apróbb javítások. Szerk.: 2012-06-07

Új menüpontok:
  • Ismertető
  • Letöltések
  • Kapcsolat
Szerk.: 2012-06-06 - A héten átalakítás alatt lesz az oldal, úgyhogy kisebb-nagyobb kimaradások előfordulhatnak. - Kész Linkek javítva Eddigi látogatók: 16234 Oldalletöltések: 57309 Tesztelve: SE Xperia Arc S - Android 4.0.4 - beépített böngésző http://www.sevoir.hu/u/ --- Elkészítettem egy "átjáró" felületet - az ubuntu.hu megtekintéséhez - mobil eszközökre optimalizálva, amelyet a következő címen értek el: http://www.sevoir.hu/u/ A jobb helykihasználás miatt egy két funkciót nem jelenít, vagy kicsit másképp jelenít meg az oldal. Belépni nem lehet, így hozzászólni sem. Egyes menüpontok nem láthatóak.
    Elérhető oldalak:
  • Friss tartalom
  • Blogok
  • Főoldal (Hírek)
    Javítások:
  • Friss tartalom > további oldalak
  • Blogok > további oldalak
  • Főoldal (Hírek) > további oldalak
Használjátok egészséggel. Tesztelve: SE Xperia X8 [320x480px] Beépített és az Opera Mini 10.1 böngészővel Frissítve: 2012-01-03 Kivéve a facebook iframe, google +1, felesleges menüpontok Eddigi látogatók: 11220 2013-10-10 meglepően magas oldalletöltési szám :) Egyedi látogatók száma: 10939 Oldalletöltések száma: 1777318

Tesztelve: Samsung GT-3300K Champ [240x320px] Az oldal rendben betöltődik, sajnos azonban karakterkódolási problémákkal (a magyar ékezetes betűket helyetelenül jeleníti meg). Mondjuk a http://www.sevoir.hu-val is ugyanez a helyzet, azt ütöttem be először figyelmetlenül a telefonba.

SevoirCache törlés --> fel az oldalra: ugyanaz a probléma. De mondom, hogy a főoldalad is ugyanígy jelenik meg mobilon. Webszerver, adatbáziskezelő karakterkódolása?

cerberusa mobil tartalmon nincs adatbáziskezelő.. fejlécben megadva a karakter kódolás .. keresem a megoldást nálam hibátlanul jelenik meg.

cerberusHasonló problémám volt az sms-nél. Egy ékezett betű és már két üzenetbe ment el az, ami csak egy lett volna. Lecseréltem a beállításoknál a karakterkódolást (üzeneteknél) "teljesről" "korlátozott"-ra. (Nokia C3). Nincs ilyen lehetőség nálad az internet vagy esetleg a böngésző beállításánál?

Az ötlet kiváló, gratulálok hozzá. A karakterkódolást szerintem próbáld meg átállítani windows-1252-re, az támogatottabb charset. Az én mobil oldalamon ennyi van a head-be: meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" És működik is. UTF-8-al viszont nem.

Luth3rMotorola Defy-n minden oké, de a beépített böngészővel még bugos a friss tartalom, túllógnak a legutóbbi beküldés időpontjai kb. 1,5 cm-el (csak álló helyzetben persze). Fektetve nincs gond. (3,7”, 480x854 ha ez segít :) ) Meg a hírekre ( vagy home képernyőre) is jó lenne egy link, az valamiért mintha kimaradt volna a többi mellől ha elkalandozik róla az ember. Amúgy gratula tényleg jó ötlet :)

szkajtalulra betettem 2 gombot: "Fel az oldal tetejére" és a "Főoldal" gombokat.

cerberusa beépített böngészőben nem próbáltad átállítani az alapértelmezett karakterkódolást?

SevoirKöszi! Okés lett :) Sajnos a friss tartalmak nálam még mindig szétesik, de nem vészes mert a lényeg látszik :)

szkajtpersze mert még volt 1 + oszlop : "Blogbejegyzések" - szűrve.

szkajtkissebbre vettem a szélességét 95% ra, most milyen?

SevoirJobb lett! Már csak 2-3 mm-nyi fehét csík látszik a szélén. Ami kilóg még: "Legutóbbi" szó a beküldésnél, illetve azok a bejegyzések amiknél kétszámjegyűek: a válaszok számai, valamint a perc és a másodperc. A többi rendben!

SevoirNa ma reggel ránéztem most már okés a tördelés! :) Viszont kicsit zavaró hogy a trackernél nagyon összefolynak a szalagcímek, egy halovány vékony elválasztás a sorok között szerinted is javítana a helyzeten? :)

Opera Mini és Balckberry: a formázás kicsit szét van csúszva (a menü első karakterei nem látszanak + a 'to' a 'tovább'-ból)

noodlaykapott egy margót, így mit mutat? + kisebb betűméret a friss tartalom táblázatában.

Sevoirmár egészen az "ovább"-ig látszik. A "hozzászólás" soroknál változó, valahol csak a szó hátsó része látszik (szinte mindig más), máshol még a szám is. A főmenü stimmel.