cerberusHasonló problémám volt az sms-nél. Egy ékezett betű és már két üzenetbe ment el az, ami csak egy lett volna. Lecseréltem a beállításoknál a karakterkódolást (üzeneteknél) "teljesről" "korlátozott"-ra. (Nokia C3). Nincs ilyen lehetőség nálad az internet vagy esetleg a böngésző beállításánál?

Az ötlet kiváló, gratulálok hozzá. A karakterkódolást szerintem próbáld meg átállítani windows-1252-re, az támogatottabb charset. Az én mobil oldalamon ennyi van a head-be: meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" És működik is. UTF-8-al viszont nem.

Luth3rMotorola Defy-n minden oké, de a beépített böngészővel még bugos a friss tartalom, túllógnak a legutóbbi beküldés időpontjai kb. 1,5 cm-el (csak álló helyzetben persze). Fektetve nincs gond. (3,7”, 480x854 ha ez segít :) ) Meg a hírekre ( vagy home képernyőre) is jó lenne egy link, az valamiért mintha kimaradt volna a többi mellől ha elkalandozik róla az ember. Amúgy gratula tényleg jó ötlet :)

szkajtalulra betettem 2 gombot: "Fel az oldal tetejére" és a "Főoldal" gombokat.

cerberusa beépített böngészőben nem próbáltad átállítani az alapértelmezett karakterkódolást?

SevoirKöszi! Okés lett :) Sajnos a friss tartalmak nálam még mindig szétesik, de nem vészes mert a lényeg látszik :)

szkajtpersze mert még volt 1 + oszlop : "Blogbejegyzések" - szűrve.

szkajtkissebbre vettem a szélességét 95% ra, most milyen?

SevoirJobb lett! Már csak 2-3 mm-nyi fehét csík látszik a szélén. Ami kilóg még: "Legutóbbi" szó a beküldésnél, illetve azok a bejegyzések amiknél kétszámjegyűek: a válaszok számai, valamint a perc és a másodperc. A többi rendben!

SevoirNa ma reggel ránéztem most már okés a tördelés! :) Viszont kicsit zavaró hogy a trackernél nagyon összefolynak a szalagcímek, egy halovány vékony elválasztás a sorok között szerinted is javítana a helyzeten? :)

Opera Mini és Balckberry: a formázás kicsit szét van csúszva (a menü első karakterei nem látszanak + a 'to' a 'tovább'-ból)

noodlaykapott egy margót, így mit mutat? + kisebb betűméret a friss tartalom táblázatában.

Sevoirmár egészen az "ovább"-ig látszik. A "hozzászólás" soroknál változó, valahol csak a szó hátsó része látszik (szinte mindig más), máshol még a szám is. A főmenü stimmel.

noodlayBeljebb toltam a "tovább" és az "x hozzászólás" mezőket.

Mobilrol irok ezert nincs ekezet,opera mini es szepen bejon az eredeti oldal es hozza lehet szolni m.opera.com barmilyen javas mobilon mukodik

Ennyivel később: egy év

x10mini pro alatt tesztelve és működik, opera és dolphin browser alatt is!

Ennyivel később: 3 hónap

Nokia C6-01 Nokia Belle alatt mind Opera Mobile (12.00,) mind beépített Nokia Browser (7.4.26) alatt pöpecül megy. Bár én a rendes asztali változatot használom, az is gyorsan bejön, és legalább be is tudok jelentkezni. Ettől függetlenül szép munka, featurephoneosoknak nagy áldás lehet.

Ennyivel később: 10 év