cerberusHasonló problémám volt az sms-nél. Egy ékezett betű és már két üzenetbe ment el az, ami csak egy lett volna. Lecseréltem a beállításoknál a karakterkódolást (üzeneteknél) "teljesről" "korlátozott"-ra. (Nokia C3). Nincs ilyen lehetőség nálad az internet vagy esetleg a böngésző beállításánál?
Ubuntu.hu mobil tartalom v2 by Sevoir
Az ötlet kiváló, gratulálok hozzá. A karakterkódolást szerintem próbáld meg átállítani windows-1252-re, az támogatottabb charset. Az én mobil oldalamon ennyi van a head-be: meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" És működik is. UTF-8-al viszont nem.
Luth3rMotorola Defy-n minden oké, de a beépített böngészővel még bugos a friss tartalom, túllógnak a legutóbbi beküldés időpontjai kb. 1,5 cm-el (csak álló helyzetben persze). Fektetve nincs gond. (3,7”, 480x854 ha ez segít :) ) Meg a hírekre ( vagy home képernyőre) is jó lenne egy link, az valamiért mintha kimaradt volna a többi mellől ha elkalandozik róla az ember. Amúgy gratula tényleg jó ötlet :)
Opera Mini és Balckberry: a formázás kicsit szét van csúszva (a menü első karakterei nem látszanak + a 'to' a 'tovább'-ból)
Mobilrol irok ezert nincs ekezet,opera mini es szepen bejon az eredeti oldal es hozza lehet szolni m.opera.com barmilyen javas mobilon mukodik
x10mini pro alatt tesztelve és működik, opera és dolphin browser alatt is!
Nokia C6-01 Nokia Belle alatt mind Opera Mobile (12.00,) mind beépített Nokia Browser (7.4.26) alatt pöpecül megy. Bár én a rendes asztali változatot használom, az is gyorsan bejön, és legalább be is tudok jelentkezni. Ettől függetlenül szép munka, featurephoneosoknak nagy áldás lehet.