hehenrik Utalom a mikulast, karacsonyt es az ujevet de leginkabb ezt a telet!!! Meg csak lassan egy eve hasznalok valamilyen linux distribuciot!!! HA engem zavar, akkor valoszinu, hogy rajtam kivul meg N darab embert is!!!
[törölve] hehenrikJézusom ember, nyugodj meg! Csak egy ~14 pixeles ikon két hétre. Nem kell így felkapni a vizet.
Edyth hehenrikEddig még senkit nem hallottam, láttam, olvastam panaszkodni emiatt. Amúgy a wines változatban is ott a sityak ebben az időszakban. Egyébként meg tényleg nyugi. Nem harap az a mikulássapka. Csak kedveskedni akarnak a vlc-sek. Karácsony után eltűnik.
kurru hehenrikIngyenes a VLC és nyílt forráskódú. Nem kötelező alapértelmezetten használni, írd át. Szerintem ez az a helyzet, amikor reklamációnak helye nincs...
hehenrik [törölve]vegul is ha azonnal atvaltok fullscreenbe, akkor kevesebb ideig latom, es nem fog annyira zavarni.
[törölve] Én először láttam ezt, mert ebben az időszakban nem használtama VLC-t, de nekem nagyon tetszik. Aranyos figyelmesség. Ha már ikonok, akkor KDE használóknak az Oxywinter-es ikontéma is egész jó lehet a téli hangulathoz.
andy2.0 [törölve]Sztem a KDE egész évben téli hangulatú azokkal a hűvős kékes-fémes színeivel. De elnézést minden KDE-stől, csak egyéni vélemény + tudom át lehet variálni + csak viccelődés...
gyarakilaszlo Ha annyira zavar, akkor az ikonok között kikeresed a mikulásos sapkás-t és az eredeti ikonnal felülírod.
Dr. Szöszi [törölve]HEHEHEHE akkor itt (bocsánat: it ) a meg oldás: álicsd átt a gép idelyét január kettőre.